Anul trecut cand am fost la mare m-am imprietenit cu seful hotelului unde m-am cazat. A fost foarte amabil cu de cand m-a vazut prima oara. Mi-a indeplinit dorinta sa-mi dea o camera cu vedere spre mare pentru a avea posibilitatea sa bucur in fiecare dimineata de rasaritul soarelui. E un barbat tare simpatic care m-a placut si a dorit sa ma cunoasca mai bine. Intra in vorba cu mine de cate ori ma vedea. La plecare mi-a zis ca ar dori sa tinem legatura cu ajutorul internetului. De atunci vorbim deseori pe retelele de socializare si am devenit prieteni buni.
Acum o saptamana a fost tare suparat pentru ca s-au stricat lifturile la hotel si firma care trebuia sa le repare nu mai dadea niciun semn de viata. Mi-a venit imediat in minte sa intreb alt amic care lucreaza la intretinere lift la o firma daca stie un service pentru lifturi. Acest amic mi-a sugerat sa intru pe site-ul Mpifma.ro si sa studiez ofertele lor.
Eu i-am dat imediat adresa site-ul sefului de la hotel sa studieze el ofertele. Azi mi-a scris un mesaj in care imi multumea pentru ajutorul acordat, a rezolvat problema lifturilor de la hotel cu ajutorul celor de la Mpifma.ro care ofera clientilor consultanta profesionala care ajuta sa se aleaga cea mai buna solutie pentru a avea lifturi cu o functionare perfecta.

download (2)

Cei care apeleaza la Mpifma.ro au scapat de grija intretinerii lifturilor pentru ca expertii de la Mpifma ofera servicii de intretinere lift de calitate.

iconohomeofferslider_ru03
Cei care au lifturi vechi au posibilitatea sa-si modernizeze ascensoarele cu ajutorul celor de la Mpifma.ro.

ascensortransp3
M-am bucurat tare mult cand am citit mesajul scris de noul meu amic. A fost o problema serioasa stricarea lifturilor la hotel, mai ales ca se apropie vara si oamenii incep sa mearga la mare. Dupa cum am observat anul trecut, amicul meu isi doreste sa fie totul perfect la hotel, oamenii sa se simte confortabil in vacanta. Hotelul are vreo 7 etaje si nu prea ar fi potrivit ca turistii sa coboare si urce pe scari ori de cate ori ies din camera hotelului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *