.

Odata cu venirea primaverii am primit si o veste buna. O verisoara, cu care ma inteleg foarte bine, s-a hotarat sa revina de tot in Romania . Ea a lucrat multi ani in Italia. A revenit acasa din decembrie, dar am crezut, ca va pleca inapoi, cum a facut-o de multe ori. Mie mi-a dat vestea cea buna in urma cu doua saptamani cand m-a anuntat, ca doreste sa-si deschida un magazin cu amenajari interioare in apropierea Brasovului. A inceput sa se vaite la mine, ca va umbla din depozit in depozit sa gaseasca cele mai ieftine materiale de constructii. In acel moment am izbucnit in ras.

Cum ii va usura munca verisoarei mele Vindem-Ieftin.ro

-De ce razi? Nu prea inteleg ce motiv ai sa razi, zice verisoara.

-Rad de prostia pe care ai spus-o.

-Care prostie?

-Ar trebui sa te las sa faci asa cum ai zis, sa te duci din depozit in depozit, sa cauti ceea ce iti trebuie.

-Cum adica?

-Uite asa! Nu m-am gandit niciodata, ca eu aflu ultima de revenirea ta de tot acasa.

-Multa vreme nu am fost decisa ce sa fac si apoi am vrut sa-ti fac o surpriza. Stii bine cat de mult tin la tine.

Verisoara m-a imbratisat, avea lacrimi in ochi. In acea clipa am uitat orice suparare. I-am dat si eu o veste buna.

-Am inceput sa rad pentru ca iti faci ganduri negre degeaba, nu trebuie sa mergi din depozit in depozit sa gasesti materialele de constructii necesare pentru magazinul tau. Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este primul market network din domeniu care reprezinta un concept UNIC pe piata materialelor de constructii din tara.

-Ce vrei sa spui?

-Vindem-Ieftin.ro a venit cu ideea depozitului virtual, este o idee unica pe piata din acest domeniu. Avantajul acestui concept este scurtarea lantului de la producator la client, costurile se reduc cu pana la 10-15%.

-Suna bine. Mai vreau detalii. Eu am nevoie acum de amenajari interioare. Cum poate sa ma ajute Vindem-Ieftin.ro?

Depozitul virtual are avantajele unui depozit de materiale de constructii de proximitate, dar scade din suma care trebuie platita de client costurile existente de-a lungul lantului de distributie.

-Serios?

-Serios. Dar stii ce mai e avantajos la acest concept?

-Ce?

-Timpul. In loc sa mergi din depozit in depozit, faci o comanda online si iti vin toate la usa fara sa te mai agiti intr-un fel.

-Si cum trebuie sa procedez? M-ai facut curioasa.

Depozitul virtual functioneaza ca un depozit conventional, care are tot ce are nevoie o persoana in domeniul materialelor de constructii. Diferenta este facuta de modul de a cumpara, clientul este ajutat de un consultant expert in domeniu.

-Adica?

-Cand vei face comanda online sau telefonic pe Vindem-Ieftin.ro, vei avea parte de consultanta. Consultantul va negocia pretul produselor in numele tau, apoi o sa primesti o oferta. Daca iti convine, platesti platforma. Dupa aceea consultantul se va ocupa de livrare la adresa scrisa de tine.

-O sa iau legatura cu ei chiar maine sa vad cum stau lucrurile.

-Asa sa faci. N-o sa regreti!

-Dar tu de unde stii de Vindem-Ieftin.ro?

-Stii ca mi-am renovat casa anul trecut. Atunci am aflat de ei. Mi-au inspirat multa incredere. Am avut parte de o consultanta excelenta care m-a ajutat sa-mi renovez casa asa cum trebuie.

-Aha.

-Ideea asta cu depozitul virtual mi se pare minunata. Au planuri marete in viitor, vor sa aiba 100 de depozite virtuale in tara si 50 in Europa in urmatorii 10 ani. In 20 de ani vor sa aiba 200 depozite in Europa si inca 100 in alte regiuni de pe glob. Tinta lor este sa aiba oriunde in lume materiale de constructii si peste un milion de clienti care vor beneficia de livrare direct de la producator.

-Tinteste sus de tot.

-Da. Cred ca vor reusi. Este un concept care va prinde foarte bine la oameni.

-Probabil stiu ei pe ce se bazeaza.

Datorita depozitului virtual de la Vindem-Ieftin.ro, verisoara mea va economisi bani si timp

Peste cateva minute verisoara a plecat, era nerabdatoare sa ia legatura cu cei de la Vindem-Ieftin.ro. Puteti afla aici experienta mea de anul trecut cu renovarea casei. O sa vedeti de ce imi place atat de mult aceasta casa de comenzi.

Luni, m-a sunat verisoara sa-mi spuna ca deja i-a venit comanda facuta pe Vindem-Ieftin.ro cu amenajari interioare pentru magazinul ei.

Era foarte incantata ca a economisit o multime de bani si timp.

Nu s-a mai stresat sa mearga ea din depozit in depozit sa aleaga ceea ce ii trebuie la cele mai bune preturi. Mi-a multumit pentru ideea data. Presimtea ca va avea o colaborare de lunga durata cu Vindem-Ieftin.ro.

Sunt convinsa si eu de acest lucru. Sunt fericita ca verisoara mea va locui aproape de mine si vom putea sa ne vedem des si sa povestim de toate. Sunt sigura ca va avea succes cu magazinul.

Articol scris pentru proba 3 SuperBlog.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *