Cand alegem decoratiunile interioare acasa sau la birou, incercam sa realizam un spatiu personal care sa ne reprezinte sau care sa fie cel putin in armonie cu spiritul nostru. Se poate spune ca decoratiunile interioare reprezinta amprenta propriei personalitati si aici inglobam tot ceea ce tine de cultura, educatie, pasiuni, dorinte, stil propriu. Cei mai multi dintre noi avem insa mai multe preferinte, apreciem mai multe tipuri de design interior.

Cand trebuie sa alegem, putem merge pe un anumit stil pe care il vedem intr-o revista (putem chiar colabora cu un designer) sau putem improviza, alegand din magazine decoratiuni care simtim ca ne reprezinta. Putem de asemenea sa adaugam si alte obiecte personale, originale, pe care le cumparam eventual din calatorii, putem sa cream noi insine o tema pe care sa o dezvoltam in timp. O idee excelenta este sa aducem mici schimbari de-a lungul anilor, sa facem update la acest spatiu care va evolua in acelasi timp cu noi.

Stilul minimalist, o varianta ce merita a fi luata in calcul

Din pacate, din dorinta de a aduce cat mai multe lucruri aproape de noi, riscam sa aglomeram spatiul, care fara sa ne dam seama devine unul prea incarcat si obositor pentru noi insine. Astfel se recomanda stilul minimalist, care pune accent pe simplitate si functionalitate, inclusiv in cazul obiectelor decorative. Elementele inutile sunt eliminate din cadru, iar spatiul este valorificat in mod echilibrat doar cu decoratiuni de interior care nu creeaza senzatia de inghesuiala, ba chiar au si rol practic, dincolo de cel estetic, pe cat posibil.

Cei de la NoRDA pun accent tocmai pe utilitate si simplitate nu doar in privinta decoratiunilor interioare, ci legat de tot ceea ce inseamna mobilier si obiecte pentru orice spatiu – rezidential sau profesional. O incapere banala capata personalitate cu ajutorul obiectelor decorative pentru casa in stil scandinav. Putem include aici oglinzi, vaze, cuiere si multe alte tipuri de decoratiuni casa ce vor fi apreciate de utilizatori nu doar din punct de vedere vizual, ci si gratie utilitatii lor evidente.

Spatiul pe care il amenajezi va fi pe gustul tau, vei simti camerele mai confortabile. Multe persoane sunt de parere ca aglomeratia de obiecte intr-un spatiu este obositoare, iar ordinea si simplitatea pot fi relaxante. Din punct de vedere practic, ca romani, putem adauga faptul ca stilul minimalist are un alt avantaj: stersul prafului va fi mai usor (in conditiile in care in tara noastra, inclusiv in mediul urban, praful este o problema cotidiana mai insemnata decat in alte tari europene).

Start la decorarea spatiului personal!

Decoratiunile de interior de la NoRDA sunt utile si frumoase – iata cuvinte simple, dar cu multa incarcatura. Vei gasi cu siguranta in magazinul online obiecte decorative care sa se potriveasca foarte bine cu personalitatea ta, care sa iti permita sa te exteriorizezi in mod subtil chiar prin alegerile pe care le faci in locuinta, in armonie cu tine.
Cele mai multe produse sunt livrate direct din stocul magazinului, oriunde in Romania, prin intermediul firmelor de curierat, iar plata poate fi facuta comod si simplu, chiar online, pe langa variantele clasice (ramburs sau transfer bancar).

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *