Despre bitcoin si despre modul in care a crescut valoarea acestuia cred ca a auzit oricine are acces la un televizor, internet, mas – media, etc. Este absolut normal sa fi auzit despre bitcoin pentru ca aceasta moneda virtuala este considerata a fi moneda viitorului. Avand in vedere ca in cei 10 ani de la lansare a crescut cat alte monede in sute de ani este normal ca din ce in ce mai multa lume sa fie interesata de catre aceasta moneda virtuala. Faptul ca mediul online va devine parte integranta din viata noastra dar si avantajele pe care le poate oferi bitcoin-ul fac ca aceasta moneda sa fie cumparata de un numar din ce in ce mai mare de oameni. Tara noastra s-a aliniat acestui trend motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane cumpara Bitcoin in Romania. Este acest lucru o afacere profitabila? Se pare ca da din moment ce din ce in ce mai multa lume alege sa investeasca in aceasta moneda digitala.

De unde se poate cumpara bitcoin?

Interesul din ce in ce mai mare al oamenilor pentru bitcoin a facut ca in mediul online sa apara o varietate foarte mare de platforme de trading. Pentru a putea achizitiona bitcoin la un pret cat mai bun si pentru ca totul sa se desfasoare fara nici un fel de problema trebuie accesata o platforma serioasa si care da dovada de profesionalism. Din pacate, nu toate platformele de trading indeplinesc aceste doua criterii. Bitmahavi.com este o platforma de unde pot fi cumparate sau vandute cele mai importante criptomonede, printre care bineinteles ca se afla si bitcoin-ul. Aceasta platforma ofera clientilor un mediu sigur si usor de folosit astfel incat toti cei care apeleaza la serviciile acestei platforme sa fie multumiti. De asemenea, tranzactionarea criptomonedelor se realizeaza la cele mai bune preturi.

Vanzarea diverselor chestii in mediul online este o alta metoda prin care poti intra in posesia bitcoin-ilor. Pentru a se intampla acest lucru trebuie sa gasesti un client care este dispus sa te plateasca in bitcoin pentru serviciul sau produsul pe care il oferi. Acest lucru este destul de greu de realizat avand in vedere importanta bitcoin-ului insa nu este imposibil.

Achizitionarea unei criptomonede prin intermediul unui ICO este o alta modalitate prin care poti intra in posesia unui bitcoin. Aceasta modalitate de a achizitiona bitcoin se aseamana foarte mult cu bursa motiv pentru care trebuie tratata cu maxima seriozitate si atentie pentru a nu porni cu stangul inca de la inceput.

Care sunt motivele pentru care bitcoin este o moneda atat de valoroasa desi este doar o moneda digitala?

Avantajele pe care le ofera bitcoin-ul sunt motivele pentru care bitcoin-ul este cea mai valoroasa moneda utilizata in momentul de fata in lume. Desi la prima vedere poate ca pare ciudat insa, cea mai valoroasa moneda din lume este una digitala. De ce sa ajuns la o astfel de situatie? Pentru ca bitcoin-ul ofera printre altele urmatoarele avantaje:

Aceasta moneda nu este controlata de catre nici o autoritate fiscala, doar utilizatorii acestei monede putand influenta modul in care aceasta evolueaza.
Pot fi realizata tranzactii la orice ora din zi si din noapte si in orice colt al lumii la costuri extrem de mici sau chiar inexistente.

Pot fi ferite de „ochii” institutiilor fiscale sume foarte mari de bani.

Este o investitie care ofera un grad mare de imbogatire. Cu toate acestea investirea in bitcoin ofera si o doza foarte mare de risc motiv pentru care este recomandata prudenta si responsabilitatea in momentul in care vine vorba despre a investi in bitcoin.
Conturile in bitcoin nu pot fi sechestrate.

Concluzii

Avantajele pe care le ofera bitcoin-ul dar si faptul ca aceasta moneda virtuala este considerata a fi moneda viitorului sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii din tara noastra si nu numai investesc din ce in ce mai mult in bitcoin. Pentru ca aceasta investitie sa devina cat mai rentabila si sa nu afecteze sub nici o forma bugetul de care dispui este recomandat ca aceasta investitie sa fie facuta cat mai responsabil. Ce inseamna acest lucru? Ca niciodata nu trebuie sa investesti mai mult decat esti dispus sa pierzi si sa fii constient ca nu te vei imbogati peste noapte.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *