logo

Nu-mi vine sa cred ca  mai e putin si se termina si vara. Mi se pare ca timpul trece atat de repede, parca acum era iarna. Primavara a fost urata anul acesta,  abia am asteptat sa vina vara, sa nu mai ploua asa mult.

Acum cativa ani tata a convins-o pe mama sa cumpere o masina noua in rate. Dupa multe discutii mama a acceptat.Tata imediat a inceput sa faca actele pentru credit. A fost o zi foarte frumoasa din viata noastra de familie, atunci cand am reusit sa aducem masina acasa. Parintii mei a platit rate 5 ani de zile, din fericire in acest timp nu am fost nevoiti sa schimbam nimic la masina, numai ce a fost necesar. Acum dupa ce s-au terminat ratele si a venit caldura, tata a dorit  sa echipeze pe comoara sa, adica pe masina cu anvelope de vara.

M-a pus pe mine sa caut pe internet o oferta buna. Un prieten m-a sfatuit sa intru pe internet si sa ma uit pe un site, sa vad daca imi place ce oferte de anvelope  gasesc. Amicul meu mi-a zis  de ce ar trebui sa cumpar de pe AnvelopeMag.ro. Am inteles ca  site-ul are 5000 de modele de anvelope online, livrarea se face in cel mult 48 ore in orice colt de tara, se ofera 3 ani de garantie la orice  produs cumparat. Am mai retinut inca ceva important, la 2 anvelope cumparate livrarea e gratuita. Aceasta firma are 5 depozite mari in tara in care sunt depozitate anvelope noi pentru a fi mereu in stoc pentru cumparatori

Eu doream sa rezolv problema cu anvelopele. Cand am intrat pe acest site am observat ca are o multime de oferte cu anvelope la preturi foarte bune . L-am chemat si pe tata sa se uite si sa aleaga ce anvelope vara vrea sa cumpere. Cand a vazut preturile, tata a spus ca cumpara 4 anvelope in loc de doua, asa cum era stabilit.

Mama deja era nervoasa pentru ca stia cum e tata, ca o sa doreasca sa ia mai multe decat a promis. Parca era un copil care era inconjurat de jucarii si nu putea sa aleaga una singura. Cand a sosit comanda acasa, tata a stat afara pana seara, a montat pe masina anvelopele si apoi a intrat in vorba cu un vecin, i-a povestit ca si-a innoit masinuta lui cu ajutorul site-ului AnvelopeMag.ro.

Tata a fost toata viata lui pasionat de masini, ma bucur ca si-a indeplinit visul de a avea o masina si de a se putea plimba unde doreste el alaturi de mama si de mine cand am timp liber. Sunt foarte fericita cand ii vad pe parintii mei ca se bucura de viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *