De curand m-am mutat intr-un apartament care imi apartine. In vechiul apartament aveam o multime de lucruri, inclusiv mobila si electrocasnice mari. Am inchiriat apartamentul nemobilat, deci..iti dai seama cam cate am avut de luat cu mine dupa 6 ani de chirie. Imi era imposibil sa imi car toate lucrurile cu masina personala, fapt pentru care am luat cea mai inteleapta decizie si am apelat la o firma mutari. Am fost extrem de incantata de serviciile prestate de cei de la Relocari Bucuresti, fapt pentru care mi-am promis ca ii voi recomanda cu drag de fiecare data cand am ocazia.

Iti recomand si tie sa apelezi la o astfel de firma cand vrei sa te muti. De ce?

  • Au grija de lucrurile tale

Cred ca e important pentru oricine ca lucrurile sa fie in siguranta atunci cand sunt mutate. Firmele de mutari ca Relocari Bucuresti au grija de bunurile tale si le transporta in cele mai bune conditii. In cazul meu au folosit tot felul de folii cu bule, cutii de carton, lazi de lemn, folii din plastic si o multime de alte materiale menite sa protejeze lucrurile. E placut sa vezi cum cineva chiar acorda importanta lucrurilor tale, chiar daca nu ii apartin. Platesti, dar primesti un serviciu de calitate superioara

  • Vin cu masini speciale, in functie de ce anume vrei sa transporti

La firmele de mutari imi place foarte mult faptul ca oamenii sunt pregatiti cu mijloace de transport speciale, in functie de ceea ce vrei sa transporti. Am vrut sa transport o canapea imensa pe care o aveam in sufragerie. A ajuns la destinatie in stare perfecta, fara nici o zgarietura. Asta inseamna o firma care ofera servicii de transport mobila de calitate.

  • Te ajuta sa te muti extrem de rapid

Daca ar fi trebuit sa mut totul cu masina personala, mi-ar fi luat o vesnicie, si unele lucruri tot nu le-as fi putut transporta. Cu firma de mutari totul a fost mult mai simplu si rapid. In cateva ore lucrurile mele erau la noua adresa.

Asadar, daca vrei sa te muti, lasa-te in mana celor de la mutari mobila si vei fi mult mai linistit/a.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *