Mult timp nu am fost interesata de oferta de apartamente noi Sibiu. Locuiam cu chirie si imi convenea. Plateam destul de putin pentru garsoniera in care locuiam si ma simteam confortabil.

Insa, intr-o zi lucrurile au inceput sa se schimbe. Din ce in ce mai des ma gandeam la o locuinta noua. Si pana la urma am renuntat la chirie, am cautat o agentie imobiliara Sibiu si mi-am cumparat propriul apartament. As fi putut face acest lucru mai devreme, insa, il consideram o investitie inutila.

Anii insa au trecut si maturizandu-ma mi-am dat seama de faptul ca vreau altceva. Mi-am dat seama de faptul ca vreau un loc al meu, un loc ce sa-mi apartina in totalitate. La serviciu toate mergeau bine de ani buni, indeplineam conditiile pentru a face o rata si am zis ca e momentul potrivit. Si cred ca am luat o decizie buna.

Incepusem sa ma satur sa locuiesc intr-un spatiu atat de mic, chiar daca initial imi placea foarte mult. Simteam nevoia  de un apartament mare si luminos. Si l-am gasit cu ajutorul agentiei imobiliare NewConceptLiving. Aici poti vedea cele mai frumoase apartamente noi Sibiu de pe piata imobiliara.

Eram oarecum nehotarata daca sa imi cumpar sau nu un apartament nou, insa s-a intamplat ceva care m-a infuriat atat de mult incat am zis ca e momentul sa pun stop chiriilor. Dupa 5 ani de locuit in respectiva garsoniera, proprietarul a refuzat sa contribuie in vreun fel la renovarea locuintei. Nu mi se parea normal ca eu sa fac totul, din moment ce avusem atat de multa grija de ea si de tot ce era in interior. Chiar daca locuinta era pastrata, trebuia dat macar un lavabil dupa atata timp. El a refuzat, eu m-am enervat si am hotarat sa fac marea schimbare in viata mea.

Cred ca asa a fost sa fie si nu imi pare rau nici o secunda. Acum ma bucur de locuinta mea, de noul meu apartament si de faptul ca pot face orice modificare doresc, fara a intreba de nimeni.

Cauta si tu o agentie imobiliara Sibiu si cumpara-ti apartamentul potrivit. Eu iti recomand NewConceptLiving.ro.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *