De cateva zile ma gandesc sa scriu acest articol. Despre ceea ce o sa va povestesc astazi sunt multe de zis. Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa fie frumoasa, sa fie apreciata pentru aspectul ei fizic. Am citit multe carti vechi in care femeile se preocupau foarte mult de felul in care aratau in societate. Bineinteles ca din cele mai vechi timpuri oamenii au fost impartiti in numeroase paturi sociale si tocmai de asta nu toti au avut sansa sa fie remarcati pentru frumusetea lor.

Nici in prezent lucrurile nu s-au schimbat prea mult deoarece majoritatea populatiei oamenii cei mai numerosi dispune de un venit mediu si in cele mai multe cazuri ingrijirea personala nu reprezinta din pacate o prioritate. Desi suntem in Europa secolului 21, unde multe tari au un nivel de trai ridicat sunt convinsa ca mai exista din pacate si aici multe femei care nu s-au epilat de exemplu niciodata.

Ingrijirea personala  este considerata inca un lux, nu un lucru  normal pentru  absolut orice reprezentanta a sexului feminin Dupa parerea mea o femeie ar trebui sa se simta ea in primul rand frumoasa, apoi sa se astepte sa fie admirata pentru aspectul ei de catre altii. Nu cred ca e posibil acest lucru fara sa ai o piele foarte fina si fara pete. Eu cand m-am epilat prima data, desi aveam o varsta frageda, am fost mandra de mine, de felul cum aratam in oglinda, ma simteam o persoana mai distinsa, mai eleganta.

Poate o sa radeti de mine, dar de cate ori ma epilez ma gandesc la marile personalitati ale lumii care nu au apucat sa foloseasca aceste metode de infrumusetare pentru ingrijirea personala. De exemplu Regina Elizabeta I a Angliei si a Irlandei a fost o femeie frumoasa si puternica care a avut un rol important in istoria lumii. Va imaginati cum arata pielea reginei in 1574 si cum ar arata astazi. Indiferent de statutul pe care ar fi avut si de cat de bine ar fi trait, metodele de infrumusetare din prezent i-ar fi adus o mare satisfactie. Sunt sigura ca ar fi fost mult mai increzatoare in propriile ei calitati si implicit ar fi castigat si mai usor admiratia lumii intregi.

Mai vreau sa va mai spun ca de curand m-am decis sa-mi achizitionez un aparat de epilare definitiva, mi-am dorit sa scap pentru totdeauna de parul de pe corp, sa nu mai nicio grija in aceasta privinta. In acest sens am intrat pe site-ul www.tpb.ro si mi-am luat aparatul Silkn glide. Mi s-a parut ca acest epilator mi se potriveste cel mai bine. M-a atras atentia faptul ca are la baza o noua tehnologie, adica lumina pulsata. Este primul aparat de epilare IPL care nu are nevoie de consumabile, avand 50000 de impulsuri si o viteza de un impuls pe secunda. Parul nedorit dispare rapid intre 2-16 minute in functie de zona corpului.

silkn-glide-epilator-ipl (2)

Sunt fericita de alegerea facuta, pielea mea va fi fina pentru multi ani de acum incolo fara ca eu sa fac prea multe eforturi. Si asta ma face increzatoare ca voi avea viata pe care mi-o doresc. Imi doresc ca toate femeile sa inceapa sa aiba grija de ele, sa se simta frumoase si fericite.

Sursa foto: www. tpb.o

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2014

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *