Acum 2 ani am avut un eveniment trist in viata mea, bunica la care tineam foarte mult, a murit din pacate. Am suferit mult, multa vreme am refuzat sa merg acasa la bunica deoarece mi-era greu sa vad ca ea nu mai e acolo sa ma astepte cu bratele deschise, sa-mi faca toate poftele. Acum o saptamana, cand inca mai era Marea Sarbatoare a Invierii Domnului, familia mea a insistat sa mergem cu totii la casa bunicii sa facem un gratar. Eu am acceptat cu greu sa merg, trebuia sa fac asta intr-o zi. Am luat de acasa tot ce aveam nevoie pentru gratar, urma ca la bunica numai sa pregatim carnea, sa facem salata si ce mai era de facut. Cum nu mai locuia nimeni in casa de ceva timp, trebuia sa mai spalam vesela si alte lucruri. La un moment dat vad langa chiuveta pe podea ca se misca ceva, cand ma uit mai atenta, observ ca erau cativa gandaci de bucaterie. Deodata am inceput sa tip asa tare incat toti au venit imediat speriati sa vada ce am patit. Ma facusem alba ca varul la fata si incepusem sa tremur toata. Aratam ca in poza de mai jos.

scared-little-boy-cartoon-thumb72482951

Eu nu suport sa vad nicio insecta in jurul meu, mai ales gandaci. Nu mi-a mai trebuit sa mananc niciun gratar.  

A doua zi m-am sculat devreme cu gandul sa caut pe internet un site care stie sa lucreze cu gandaci de bucaterie . Mi-am adus aminte ca un amic mi-a povestit ca si el a avut probleme cu gandacii si a rezolvat-o foarte rapid cu Compania DDD.  Tin minte ca m-a facut si sa rad atunci, mi-a aratat poza asta. Asta patise gandacii lui.

gandac

Repede am cautat pe internet adresa acestei firmei si i-am rugat sa vina urgent la adresa casei bunicii sa ne scape de gandaci. Cum toti din familie erau ocupati cand au spus cei de la firma ca poate veni, eu a trebuit sa merg sa deschid usa casei. Cand au sosit cu echipamentele lor, parca i-am vazut pe eroii din filmul ” Razbunatorii ” in care este vorba despre cativa eroi, fiecare cu calitatile lor, care are misiunea sa salveze planeta de o multime de creaturi ciudate care au invadat planeta noastra.

Avengers-Movie-2012-Hd-Wallpaper-1

Asa i-am simtit si pe specialistii de la firma care au venit sa ne scape de gandaci, eroi neinfricati care poate sa invinga orice cu echipamentele si cu calitatile lor. In acel moment am stiut ca niciodata n-o sa mai vad gandaci in bucataria casei bunicii. Am mai inteles ca bunica va fi mereu prezenta in casa ei si nu trebuie sa ma feresc sa merg acolo.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *