images (73)

Dan Bitman s-a nascut pe 29 martie 1962 in Bucuresti, el este o personalitate artistica complexa, fiind cantaret, compozitor, liderul trupei Holograf din 1985, actor, prezentator tv, moderator, realizator de emisiuni, iar din 2010 este si consilier la Ministerul de Finante.

A fost ales consilier de catre Sebastian Vladescu deoarece Bitman este o persoana populara si nefiind legat de minister, au putut sa aiba o opinie obiectiva privind imaginea ministerului. Si-a inceput cariera muzicala in trupa Iris, iar din 1985 a devenit solistul trupei “Holograf”, care in 1994 a reprezentat Romania la Eurovision, unde cu piesa “Dincolo de nori” au ocupat locul 21.

A jucat in “Proprietarii de stele” in 2001, “Lori, Dan si Tanti Mili” in 2002, iar rolul din “Orient expres” l-a capatat datorita asemanarii fizice cu Sergiu

Nicolaescu in tinerete, iar personajul interpretat a starnit admiratia publicului si a avut posibilitatea sa joace alaturi de nume celebre ale filmului romanesc.

A intrat in televiziune la imboldul lui Dumitru Morosanu si Titus Andrei, si prezinta emisiunea de la TVR 1 “Danut SRL”, avand mare success la publicul telespectator. Nu a rezistat in afaceri, si-a inchis si micul restaurant deschis intr-un loc central din capitala, dar are trei case, in Voluntari, Popesti Leurdeni si Bucuresti.

Sursa: http://biografii.famouswhy.ro

Ramona Lengyel  

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *