In luna noiembrie am participat la un curs de feminitate. A fost o experienta noua pentru mine. Nu stiam la ce sa ma astept inaintea inceperii cursului cu terapeutul Loredana Plesea, dar ceva imi spunea ca n-o voi regreta alegerea facuta.

Cursul a durat 10 zile. In fiecare zi am avut de facut cateva task-uri care m-au ajutat sa incep sa-mi pun intrebari despre felul cum arat, despre cum sunt ca femeie,, ca persoana si cum ar trebui sa imbunatatesc unele aspecte ale mele fizice, dar si sufletesti.

Cu ajutorul unor meditatii am reusit sa ma impac cu trecutul meu, sa trec peste unele rani, evenimente din copilaria mea si sa ma simt mai usurata, sa privesc altfel lucrurile.

Dupa acest curs, vad altfel relatia cu parintii, cu rudele apropiate, am inceput sa-i inteleg mai bine, sa-i accept asa cum sunt, fara sa-i mai judec si sa comunic mai bine cu ei.

Pe 7 decembrie va incepe editia a IV- a a cursului de feminitate cu Loredana Plesea, un terapeut si o persoana speciala care ajuta pe oricine. Cel mai important lucru este ca se pricepe la ce face si lucreaza mereu cu zambetul pe buze. Stie sa se faca placuta si sa insufle si incredere in cei cu care colaboreaza.

Toata lumea cred ca stie ca un tratament nu da roade daca intre pacient si terapeut nu exista o relatie de incredere, o atractie, sinceritate si respect. Toate astea le-am simtit in relatia mea cu Loredana, dar si celelalte colege de curs au simtit la fel. Am vazut asta dupa reactiile lor de la task-uri.

Va recomand din inima sa participati la acest curs care incepe luni, 7 decembrie. O sa va ajute sa simtiti mai feminine, sa va cunoasteti mai bine si sa va apreciati mai mult. Succes!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *