Daca esti managerul unei firme, deja sti ca produsele de papetarie sunt o componenta importanta, chiar daca tehnologia vrea sa ne faca sa credem ca putem sa ne descurcam doar cu un calculator, un laptop sau o imprimanta. De cele mai multe ori, este necesar sa avem in birou si un raft cu documente imprimate, pentru ca sunt necesare. Birocratia este o componenta importanta si, fie ca ne place sau nu, face parte din ‘’regulile’’ societatii noastre. Deci trebuie sa ne conformam si cu aceasta. In concluzie, produsele de papetarie vor ramane mereu utile si cu siguranta nu se vor demoda niciodata, in special pentru persoanele care inca apreciaza scrisul de mana.

De unde puteti sa cumparati produse de papetarie de calitate? De pe Papetti.ro!

Iata cum puteti alege ce mai buna hartie A4 – sau mult mai concret, hartie copiator de cea mai buna calitate, la preturi mai mult decat accesibile!

Produsele din hartie sunt esentiale pentru fiecare birou sau afacere, asta se stie deja, am stability de la inceput acest lucru. Tocmai de aceea, Papetti.ro va ofera o gama larga de produse, pentru a va putea organiza activitatea in cele mai bune conditii. Preturile regasite la ei sunt competitive si reflecta in acelasi timp calitatea produselor distribuite de ei. Gama de produse de hartie cuprinde hartie pentru copiator, tipar digital, pentru formate mari, pentru imprimanta matriciala, etichete autoadezive in coli, plicuri, caiete si registre, blocnotesuri, notes autoadeziv, cuburi din hartie, hartie copiativa, de calc si tipizate.

Aceste produsele de hartie au 3 niveluri de calitate diferite:

  • Excelent: adica hartia de cea mai buna calitate;
  • Clasic: calitatea hartiei este una medie, hartia fiind de cele mai multe ori reciclata;
  • Natural: produse care vin la ‘’pachet’’ cu un mic compromis din punct de vedere al calitatii, facut pentru mediu. 

Alegeti-va hartia in functie de: grosimea hartiei, care este corelata cu greutatea ei, deci o grosime superioara da rigiditate hartiei si, in acelasi, timp ii confera o opacitate superioara. De asemenea, gradul de alb este gradul in care o hartie alba reflecta lumina zilei (spectrul vizibil), iar opacitatea masoarea rezistenta la trecerea luminii printr-o hartie de imprimanta sau copiator. Tineti cont si de gramajul acesteia, deoarece si aceasta spune multe despre calitatea hartiei. Gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pe Papetti.ro, astfel incat sa puteti sa alegeti doar cele mai bune produse, in functie de buget sau de preferinte.

Produsele de papetarie sunt produse subestimate, dar la o analiza mai atenta, o sa ajungeti la concluzia ca acestea isi merita banii, pentru ca mereu si-au dovedit utilitatea. Puteti sa va convingeti personal de acest lucru. Si puteti sa vizitati site-ul celor de la Papetti.ro, ca sa descoperiti si gama lor de produse, care este la preturi mai mult decat accesibile, astfel incat sa puteti sa cumparati tot ce va trebuie, fara sa va faceti griji in legatura cu bugetul (acestanu va fi afectat in niciun fel, dar voi va bucurati de calitatea premium a produselor lor). Papetti.ro ofera clientilor doar cele mai bune produse de papetarie, astfel incat acestia sa fie multumiti de acestea, dar si de serviciile lor, astfel incat sa revina si cu alte comenzi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *