Bicicletele sunt mijloacele de transport preferate de catre oameni inca de prin secolul al XVII-lea, deoarece nu necesita un motor care sa le actioneze si pot fi folosite in orice tip de clima si teren. De-a lungul timpului acestea au evoluat, fiind adaptate pentru mai multe tipuri de teren si pentru diferite sporturi precum “mountain-biking”, un sport relativ nou ce implica ca participantii sa se intreaca pe teren accidentat. Pentru acest tip de sport nu poti folosi o bicicleta normala, ci una de tip rugged, care sa reziste la denivelari muntoase si alte obstacole. Cele mai bune din aceasta gama sunt biciclete Mountain Bike care se pot folosi pe orice tip de teren accidentat sau chiar si cel urban.

Ce este o bicicleta Mountain Bike?

Aceste biciclete Mountain Bike sunt concepute astfel incat sa poata face fata unei mari varietati de teren din zone montane si deluroase. Ele ofera cate putin, atat din trail bikes, cat si din bicicletele downhill, rezultand biciclete de teren care fac fata cu brio coborarilor abrupte si potecilor agresive.

Cadrul unei astfel de biciclete Mountain Bike are aceeasi constructie ca si trail bike. Marea diferenta o face suspensia. Suspensia full este aproape intotdeauna prezenta, iar cursa suspensiei este mai mare. Totodata, comparand cu trail bikes, MTB-ul are frane mai puternice si roti si cauciucuri mai late.

Astfel, daca esti in cautarea unei biciclete mountain bike, care este bine echipata sa faca fata pantelor descendente abrupte, in vreme ce ofera agilitate adecvata in portiunile de plimbare mai putin solicitante, atunci alege biciclete de teren. Modelele de biciclete Mountain Bike, fabricate acum mult timp, si unele variante de biciclete Mountain Bike pret mic nu dispun de niciun sistem prin care sa amortizeze socurile. Totodata, pe modelele de biciclete cu roti groase nu se monteaza suspensii, pentru ca rotile lor actioneaza ca amortizor. Insa, majoritatea celor din ziua de astazi au macar un tip de suspenie montat pe cadru.

 

Din experienta mea cu aceste tipuri de bicicleta am ajuns sa cred ca cel mai bun magazin care vinde astfel de biciclete se numeste click4sport.ro.

Acest magazin pune la dispozitia clientilor o multime de biciclete mtb la preturi foarte bune. De exemplu, modelele lor variaza de la sume entry level pana la biciclete de nivel profesional. De asemenea, acest magazin comercializeaza si biciclete MTB pentru copii. Pe site sunt preturi incapand de la 429 lei. Si la adulti sunt reduceri, si preturile incep de la 999 lei.

 

Nimic nu este mai placut decat o plimbare in natura cu familia, in weekend, folosind bicicleta Mountain Bike. Nu numai ca va permite utilizatorului sa “navigheze” cu mai multa usurinta, ci si sa evite eventuale pericole care se pot afla pe traseul de parcurs.Cick4sport.ro ofera biciclete de mai multe tipuri, accesorii pentru repararea, intretinerea lor, dar si echipamente precum casti, cotiere si genunchiere profesionale. Preturile sunt printre cele mai bune, iar serviciul lor prompt de la relatii cu clientii va pot indruma usor daca aveti dificultate cu alegerea modelului potrivit sau cu comanda online. Si nu uita ca acum este in desfasurare Campania cu ocazia zilei de 1 iunie! Recomand magazinul Click4sport.ro pentru cei pasionati de biciclete!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *