Mai putin si e Pastele.La noi in familie se obisnuieste sa vina in fiecare an iepuiasul chiar daca eu si fratele meu nu mai suntem copii. De cand am servici obisnuiesc sa le iau si parintilor cate un cadou de Pasti

Mama isi dorea de multa vreme sa schimbam lenjeria de pat, dar mereu se gasea altceva de cumparat. Acum cand a luat pensia, a vrut sa-si ia una, dar nu am lasat-o.  I-am promis ca ii aduce una  frumoasa iepuiasul. Atunci si-a amanat planul si m-a pus sa caut pe internet o oferta buna. O prietena mi-a recomandat site-ul/www.lenjeriidepatoutlet.com , ca si ea a luat lenjerii de pat de la aceasta firma. Am intrat imediat pe acest si am vazut ca lenjeriile sunt de mai multe feluri in culori diferite. Asa ca am intrebat-o pe mama de tip vrea sa luam. Ea a zis ca doreste lenjerie de pat de bumbac de orice  culoare. Tata a intrebat de ce nu luam Lenjerie de pat Pucioasa  deoarece daca cumparam una mai primim una gratis. Atunci le-am spus sa se uite bine pe site sis a aleaga ceea ce vor ei. Dar sa ia o decizie in cateva zile sa am timp sa fac comanda pe site si sa soseasca coletul pana la Pasti.

Mama abia astepta sa soseasca comanda acasa,  E o femeie caruia ii place sa cumpere lucruri noi pentru casa. Cand va venit comanda, imediat  o sa inceapa sa schimbe patura cu lenjeria cea noua. A doua zi toti din casa vom glumi ce bine a dormit.

Mama i-a povestit unei prietene  despre site-ul www.lenjeriidepatoutlet.com. I-a zis sa se uite si ea pe el sa vada despre ce e vorba. Azi a anuntat-o pe mama si ca ea o sa-si cumparat o lenjerie de pat de pe site-ul recomandat.

Ma simt minunat acum cand am posibilitatea sa le fac cadouri frumoase celor dragi. Imi doresc sa vina iepuiasul la toata lumea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *