Persoanele care cumpara scutece adulti Seni ar trebui sa tina cont de mai multe aspecte si nu doar de tipul si de constructia scutecului. Dimensiunile sunt in acest sens extrem de importante. Produsele care nu se vor ajusta foarte bine pe corp pot sa genereze un mare disconfort in momentul utilizarii si pot duce la aparitia iritatiilor. Un scutec foarte mic poate provoca iritatii ale pielii generate de frecare in zona taliei sau in zona inghinala. Aceste iritatii au potentialul de a dezvolta rani foarte grave, care sunt dificil de tratat mai ales pentru persoanele imobilizate.

De ce nu sunt recomandate scutece adulti Seni prea mari

Scutecele foarte mari nu se ajusteaza corect pe corp si nu asigura protectie suficienta contra scurgerilor pe laterala. Problema aceasta poate sa afecteze mult confortul utilizatorului si genereaza costuri suplimentare pentru a curata lenjeria. Unele persoane vor alege scutece mari si vor considera ca au capacitate mare de absorbite. Este gresit pentru ca sunt si articole care au structura speciala si au capacitatea de absorbtie sporita, insa trebuie sa aiba si dimensiunile corecte.

Persoanele care folosesc chiloti Seni au urmatoarele avantaje:

  • Confort in momentul utilizarii;
  • Costuri de utilizare mai mici;
  • Un numar mai mic de lenjerii schimbate.

Cum se alege marimea potrivita pentru produse Seni?

Este foarte simplu. Pentru absorbantele urologice este nevoie sa se ia in calcul strict capacitatea de absorbtie a scutecului in timp ce pentru scutece clasice si pentru chilot este necesar sa se foloseasca un calculator de marimi ce poate fi gasit tot pe site-ul Seni. Cu ajutorul acestui calculator fiecare persoana va putea sa inteleaga varianta potrivita tinand cont de 3 informatii ce trebuie sa fie oferite.

  • Categoria de produse din care fac parte scutecele selectionate;
  • Cifcumferinta taliei utilizatorului;
  • Dimensiunea utilizatorului in zona soldurilor.

De asemenea, pentru alegerea corecta a produselor este nevoie sa se tina cont si de schema de marimi existenta pe pachetele cu produse Seni.

Avantajele produselor Seni

Cele mai importante avantaje pe care le ofera produsele Seni sunt urmatoarele:

  • Discretie in cazul scutecelor pentru adulti – aceste scutece sunt special concepute pentru a se vedea cat mai putin sau chiar deloc astfel incat persoana care le poarta sa nu fie afectata din punct de vedere psihic.
  • Confort – scutecele pentru adulti de la Seni sunt cautate pentru confortul pe care il ofera. Acestea sunt produse din materiale de calitate premium si se asaza perfect pe corpul utilizatorului astfel incat sa diminueze iritatiile si sa impiedice disconfortul in timpul mersului.
  • Calitate – calitatea produselor Seni este un fapt bine cunoscut de toti utilizatorii acestora. Totul, de la materiale si pana la modul de prindere este realizat cu mare atentie la detalii, pentru ca rezultatul final sa fie un scutec care isi va mentine pozitia si functiile pentru cat mai mult timp.

Toate aceste aspecte pot fi obtinute doar atunci cand scutecul ales are dimensiunea potrivita. Scutecele prea mari sau prea mici genereaza disconfort si pot afecta negativ utilizatorii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *