“A scrie ocara vesnica unui nem nu este lucru de saga”, spunea Miron Costin, adaugand ca el va da seama de toate cate scrie.

In absolut toate actiunile noastre trebuie sa dovedim maxima responsabilitate, mai ales cand ne ducem la o inmormantare sa aducem un omagiu sincer decedatului si sa ne dovedim compasiunea fata de familia indurerata.

Hotararea de a ne duce trebuie sa fie luata in acelasi timp cu pregatirea materiala si emotionala.

In primul rand, trebuie sa cautam aranjamente funerare prin care sa ne aratam respectul fata de decedat si de familia acestuia si care sa ne faca cinste. La fel de importanta este tinuta noastra: purtam culori inchise si haine elegante, nu ne parfumam niciodata la mort.

Sunt interzise parfumurile artificiale si necesare parfumurile placute, naturale si optimiste ale florilor.

Va prezentam criteriile de alegere corecta a aranjamentelor florale, marca Sympathyflowers.ro!

  1. Sa fie pe gustul decedatului. Da, il cunoastem bine si stim din timpul vietii care erau florile sale preferate si ce culori favorite avea. Daca tinem cont de gusturile celor dragi sau apropiati in timpul vietii, cu atat mai mult sa facem acest lucru, cand oferim ultimul dar.
  2. Coroana funerara sau aranjamentul sa isi mentina forma si aspectul mult timp. Pentru acest lucru alegerea atelierului se dovedeste de maxima importanta. In prezent, cele mai frumoase, elegante si bine facute coroane funerare se realizeaza in floraria online Sympathyflowers.ro.
  3. Florile sa fie scumpe, proaspete si perfecte. Parfumul lor sa alunge tristetea din sufletul familiei indurate. Maestrii florari de la atelierul prezentat mai sus stiu sa puna suflet in orice lucrare in asa fel, incat coroanele funerare realizate de ei aduc multa consolare la capela sau in locul in care este depus sicriul.
  4. Asezarea florilor sa fie realizata elegant, sa nu se vada atele, accesorii, dar sa nu cada nici florile din coroana.
  5. Preturile sa fie rezonabile, ideal ar fi ca in costul coroanei sa intre si livrarea la adresa indicata.
  6. Lucrarile sa fie facute prompt si la timp. Nu se admit intarzieri in acest caz.
  7. Modelele de aranjamente si coroane sa fie variate si sa iti puna la incercare capacitatea de alegere. Produsele sa fie diferite de ceea ce se poate cumpara de la florariile din coltul strazii.

Sper ca ati inteles ca nu trebuie sa va duceti cu orice flori sau aranjamente florale la un mort, ci darul vostru trebuie sa fie perfect.

Trebuie sa fim recunoascatori florariei care a pus la punct conceptul alegerii celor mai frumoase coroane funerare online si livrarii acestora la domiciliu ca timpul nostru sa nu fie afectat de aceasta indatorire. Poate ca fara acesti intreprinzatori inimosi nu am putea sa ne ducem la o inmormantare, asa cum cere decenta: cu o coroana funerara frumoasa sau un aranjament funerar prin care sa dovedim respect fata de decedat si fata de familia indoliata.

In concluzie, cel mai important criteriu de alegere a coroanei funerarea este ca acesta sa fie facuta in atelierele florariei prezentate pe larg mai sus.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *