Frica de dentist este un fapt real. Sunt foarte multe persoane care refuza sa mearga la stomatolog chiar si daca situatia este grava. Si cu totii stim ca o vizita la momentul potrivit ne poate scapa de foarte multa durere, timp si bani.

Si totusi ce putem face pentru a scapa de aceasta frica?

In primul rand trebuie sa incerci sa mergi din ce in ce mai des la denstist. Suna paradoxal, dar nu e. In acest mod te vei obisnui cu ideea si mergand chiar si la un simplu control lucrurile se vor imbunatati usor, usor. Sunetul frezei te va speria de fiecare data, stai linistit ca nu esti singurul in aceasta situatie. Foarte multe persoane se tem de zgomotul frezei.

In al doilea rand cauta medici de incredere, mergi pe recomandari. Cauta prin cunoscuti, indiferent ca ai nevoie de un simplu control sau de FATETE DENTARE CLUJ trebuie sa cauti cat mai multe recomandari. Este mult mai usor sa infruti situatia daca stii ca este pe maini bune. Acest lucru te va ajuta sa te relaxezi si sa infruti mai usor situatia. Un medic bun si in care ai incredere te poate scapa de foarte multe suferinte.

Care sunt cele mai comune motive pentru care oamenii se tem de dentist?

Acele! Acele pot fi foarte inspaimantatoare. Unii se tem de ace. Altii se tem de durere. Altii au avut experiente neplacute in trecut, care au lasat urme. Altii se tem de sunetele din cabinet.

Daca si tie iti este frica de dentist trebuie sa te incurajezi si sa incerci sa iti depasesti frica. Stiu ca nu este usor, dar sanatatea dintilor nostril este un aspect foarte important al vietii noastre si trebuie sa avem grija de ei. Mergi mai des la controle si usor, usor te vei obisnui cu situatia.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *