Multe aparate de aer conditionat vin cu o varietate de setari de moduri care includ capacitatea de a raci, dezumidifica, a ventila si incalzi sau chiar reduce pur si simplu viteza ventilatorului pentru un somn mai confortabil.

Termostat reglabil : Perfectati controlul asupra temperaturii in camera. Gasiti cea mai confortabila temperatura si termostatul va functiona pentru a mentine o temperatura optima constanta in casa sau biroul dvs.

Timer : Programati-va aparatul de aer conditionat pentru a porni si opri automat pentru a reduce costurile cu energia. Setati unitatea sa porneasca astfel incat sa va duceti la o casa rece dupa munca sau sa o opriti dupa ce ati adormit.

Modul de oprire : Nu este nimic mai rau decat sa nu dormiti noaptea, deoarece este prea cald in camera! Cumpararea unui aparat de aer conditionat split Mitsubishi cu un mod de dormit inseamna ca nivelurile de zgomot sunt reduse si ca temperatura este reglata pentru a va ajuta sa dormiti bine.

Planificarea unei verificari pentru climatizor

O verificare a aerului conditionat este usor de programat. Tot ce trebuie sa faceti este sa contactati un tehnician local HVAC pentru a efectua intretinerea de baza a aparatului de aer conditionat. Dupa cum se stie, cel mai bun moment pentru a face acest lucru este in primavara sau vara devreme, inainte ca oricine altcineva sa aprinda aparatul de aer conditionat si isi da seama ca trebuie sa fie facite mici reparatii si schimbari. Daca sunati destul de devreme, un specialist HVAC va putea veni cand este cel mai convenabil pentru dvs., pentru a va asigura ca unitatea a fost intretinuta si functioneaza corect. Asteptati pana mai tarziu in vara, totusi, si constatat ca toti profesionistii sunt rezervati si, daca este nevoie, cu disperare, va va costa foarte mult!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *