Un lucru este cert: pentru recuperari creante si datorii internationale trebuie sa procedezi legal, adica sa apelezi la o casa de avocatura cu experienta, pe site-ul careia gasesti informatii complete despre cum se procedeaza in acest caz.

Niciodata nu trebuie sa renunti la drepturile tale, fie ca este vorba de banii personali, fie de banii firmei, asa ca lupta pentru recuperarea datoriilor!

Datoria este o chestie de principiu si cel care o face, trebuie sa aiba demnitatea sa o inapoieze la timp. In plus, fara bani se ajunge la sistarea procesului de productie si la faliment.

Ce s-ar face o societate cu 4-5 datornici externi sa nu schiteze un gest pentru recuperarea datoriilor, in conditiile in care are o cheltuiala uriasa cu salarizarea, intretinerea halelor de productie si a masinilor si utilajelor, procurarea materiilor prime, achizitionarea ambalajelor si facturile care se strang lunar?

Singur nu poti sa demarezi procesul de recuperare, fiindca nu cunosti cadrul legal si sunt multe formalitati de indeplinit. La firma Grecugorde.ro au apelat multi clienti pentru recuperare creante externe si s-au declarant multumiti, apreciind urmatoarele:
-firma se straduieste sa rezolve problema pe cale amiabila, incercand sa evite justitia din dorinta de a scurta recuperarea banilor si de a evita cheltuielile legate de proces. Avocatii iau in calcul posibilitatea colaborarii viitoare sau cel putin a relatiilor normale intre doi fosti parteneri de afaceri, in cazul in care colaborarea nu mai este posibila din cauza lipsei de incredere.

Calea amiabila face apel la diplomatie si perseverenta, astfel ca echipa de la firma de mai sus da telefoane, stabileste intalniri fata in fata, redacteaza scrisori si notificari prin care datornici sunt invitati sa isi achite datoriile. Aceasta etapa decurge elegant si s-a dovedit eficienta in multe dintre cazuri, mai ales cand celor care datoreaza bani li se prezinta si masurile de recuperare pe care le va lua justitia, daca se trece la etapa urmatoare.

Aceasta etapa se considera incheiata cu succes in momentul in care datornicul a inceput sa achite platile restante sau face un angajament de plata.
-faza judiciara este mai dificila si nu se poate derula fara avocati fiindca presupune formularea mai multor cereri si actiuni bazate pe dreptul comun. Cand discutam de datorii internationale, se trece de la legislatia interna, la cea europeana, respectiv internationala.
Avocatii prezentati mai sus sunt alaturi de clientii lor pana sunt siguri ca acestia si-au recuperate in totalitate datoriile, adica se ocupa si de efectuarea procedurilor de executare silita.

Recuperarea sumelor de bani reprezinta una dintre cauzele in care echipa s-a specializat, serviciile acesteia diversificandu-se. In prezent le puteti solicita ajutorul in urmatoarele cazuri:
-despagubiri asigurari.
-recuperarea despagubiri accidente
-recuperari despagubiri CASCO
-recuperari despagubiri din asigurarea profesionala
-recuperari despagubiri din asigurari speciale
-recuperari creante din Romania
-recuperari creante din strainatate.

Toate acestea reprezinta situatii delicate pentru omul obisnuit. Dupa ce ai suferit un accident este nedrept sa te mai judeci ca sa iti obtii drepturile ce sunt precizate clar de catre asigurare, cu toate acestea in multe dintre cazuri se impune acest demers.

Din pacate, de cele mai multe ori asiguratorul nu respecta suma prevazuta in contract din diferite motive, iar posesorul asigurarii nu trebuie sa se lase intimidat.

Omul isi face asigurari pentru situatiile de criza si tocmai cand trebuie sa primeasca, asteapta in zadar.
Specialistii firmei Grecugorde nu isi supraevalueaza munca niciodata si nu le plac cuvintele laudative la adresa lor, dar se straduiesc ca legea sa fie respectata si fiecare sa primeasca tot ceea ce i se cuvine.

Desi sediul firmei este in Cluj-Napoca, ei sunt dispusi sa se deplaseze unde este nevoie de serviciile lor, modalitatile de contactare fiind multiple. Pe site se afla afisate adresele de e-mail ale avocatilor Florentin Grecu si Horea Gorde, numerele lor de telefon si exista de asemenea un formular online care poate fi completat rapid de catre doritori.

Cei doi avocati, buni cunoscatori ai legislatiei, se sfatuiesc cand apar procese mai dificile si gasesc cea mai eficienta solutie in favoarea clientului lor. Serviciile firmei de avocatura Grecugorde.ro furnizeaza servicii in domeniul dreptului juridic, obtinerii despagubiri asigurare si recuperare datorii interne si internationale.

Nota de originalitate a demersului acestor specialisti in Drept este data de:
-firea lor impaciuitoare si dorinta de a rezolva pe cale amiabile ceea ce se poate rezolva.
-capacitatea sporita de mediere
-obiectivitatea cu care cantareste sansele de reusita ale fiecarui client si comunicarea onesta cu acesta
-modestia.

Ceea ce nu pot face pentru voi cei doi avocati este sa lupte pentru drepturile voastre, daca nu le-ati solicitat serviciile. Aveti grija ca inaintasii nostri au luptat ca noi sa avem drepturi si acestea sa fie respectate!

Nu renuntati la banii castigati prin munca grea, ci apelati la aceasta firma atat pentru recuperarea creantelor, cat si pentru plata despagubirilor care vi se cuvin! Vremurile actuale sunt bune fiindca pun la dispozitia omului obisnuit parghii prin care sa lupte pentru drepturile sale, cand acestea ii sunt incalcate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *