Sunt o fire foarte temperamentala. Daca ma aprind, atunci ati face bine sa va dati la o parte din calea mea! A patit-o recent sotul meu, care dintr-o discutie banala a reusit sa ma faca sa iau decizia sa schimb complet mobila din sufragerie. Suna putin radical (sau putin mai mult), dar iata cum s-a intamplat totul: intr-o dimineata, cand ne beam amandoi cafeaua in sufragerie, a spus asa – ‘’Mobila asta este mai batrana decat noi doi, la un loc!’’ – si de atat a fost nevoie pentru a deschide cutia Pandorei.

Bineinteles ca el a spus asta in spirit de gluma, dar dupa ce am procesat cuvintele spuse de el si dupa ce am analizat, vizual, mobila din sufragerie, am ajuns la concluzia ca… are dreptate omul! Nu ne schimbasem niciodata mobila din sufragerie, iar acest lucru m-a intristat profund: cum de nu am realizat acest lucru mai tarziu? Oricum eu imi doream de mult timp o mobila noua, care sa ofere un aer mai proaspat sufragerei, dar parca niciodata nu am dat destula importanta acestui lucru.

Pana in ziua cu pricina (povestita mai sus). Asadar, mi-am aprins laptop-ul si am inceput sa caut furnizori de mobila. Cautam persoane profesioniste, cu experienta in domeniu, deoarece voiam sa fac o investitie serioasa in mobila sufragerie, deci nu eram dispusa sa arunc banii aiurea pe fereastra. Stiam ca italienii sunt buni la asta, asa ca am cautat un magazin online tipic si asa am descoperit Mob Chic Boutique!

Pe site-ul lor am gasit o multime de produse, care mai de care mai frumoase si mai atragatoare (din toate punctele de vedere). Mobila disponibila prezenta un raport calitate pret foarte bun, raport care reflecta in totalitate calitatea produselor in sine. M-am decis ca trebuie sa imi cumpar mobila de la ei si nu am mai stat deloc pe ganduri. Am dat comanda online si am asteptat ca aceasta sa ‘’soseasca’’ la usa casei. Cam asta este povestea, pe scurt, poveste care a avut un final fericit!

Acum, eu si sotul ne savuram cafeaua intr-o sufragerie complet diferita! Nimic nu mai seamana cu ce era inainte, iar acest lucru mi-a umplut sufletul de bucurie, deoarece am simtit ca am facut o investitie inteligenta, pe termen lung. I-am multumit chiar si sotului, pentru impulsul pe care, fara sa vrea, mi l-a dat. Acel impuls a fost cel care m-a facut sa iau o decizie fulger, in ceea ce priveste sufrageria.

Si toata aceasta nebunie a avut loc cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna, deci anul nou o sa ne prinda cu un look nou al locuintei noastre. Deja ne-am invitat prietenii la o petrecere pe cinste, care va avea loc la noi acasa, pentru a le face cunoscuta cea mai noua ‘’nazbatie’’ a noastra. Va recomand si voua Mob Chic Boutique, daca vreti sa va renovati casa / apartamentul, deoarece au mobila de calitate inalta, care, credeti-ma sincer, isi merita banii. Daca ati mai avut tangente cu ei, chiar sunt curioasa sa aflu ce parere aveti voi despre produsele lor.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *