Bucataria este si a fost una din cele mai importante incaperi. Chiar din antichitate, bucataria juca un rol important in societate. Multe probleme politice se discutau la masa, organizandu-se banchete fastuoase. De asemenea, sunt celebre balurile date de regii si reginele Europei in Evul Mediu, Renastere si in perioadele ce au urmat. Acestia se intreceau in a organiza mese spectaculoase, uneori cu meniuri atat de sofisticate incat aratau ca adevarate opere de arta. Toate acestea se faceau in bucatarie. Desigur, pentru astfel de petreceri, bucatariile erau imense si mai multi oameni lucrau fara oprire, pana la epuizare. Din pacate insa, functionalitatea si mobilierul nu erau insa din cele mai sofisticate. 

In ziua de azi insa lucrurile s-au schimbat. Bucatariile contremporane, desi au practic aceeasi intrebuintare, nu mai reprezinta locuri in care cei care gatesc nu fac altceva decat sa prepare aliemntele si sa serveasca la mese. Bucatariile, indiferent daca vorbim de conace de lux sau de o simpla garsoniera reprezinta acel loc in care ne intalnim alaturi de cei dragi, in care gatim impreuna, ne bem cafeaua impreuna si discutam despre cele mai importante momente ale zilei. Chiar daca avem de-a face cu bucatarii clasice ca design sau moderne, functionalitatea este maxima in ziua de azi, mai ales daca alegeti sa comandati un astfel de produs personalizat, precum pe cele de la magazinele Kuechentreff. 

In plus, aici va puteti proiecta singur bucataria. Si nu vorbim de a urma cursuri de specialitate inainte, ci cu ajutorul unui configurator mobila de bucatarie, prezent pe site. Aici se poate proiecta inclusiv forma incaperii si amplasamentul unor obiecte, altele decat cele strict de mobilier. Abia dupa ce ati obtinut modelul si formele dorite, puteti trimite dorinta catre echipa care se ocupa cu materializarea bucatariei pentru a vi se face un pret. Daca nu va incadrati in buget, cu siguranta se va ajunge foarte usor la o solutie astfel incat toata lumea sa fie multumita. Am spus si faptul ca la Kuechentreff sunt oferite numai bucatarii germane? Da, mobila este fabricata si asamblata in Germania, asa ca garantia calitatii se subintelege. Finisajele sunt perfecte si va veti putea bucura de bucatarie anii intregi, fara a avea nicio problema de functionare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *