Toti cei care imi viziteaza casa mi-o complimenteaza inca de la intrare.

Da, poate enuntul de mai sus suna putin de teleshopping, insa nu pot sa ma abtin sa remarc lucrul asta, mai ales ca in acest articol va fi vorba fix despre asta: design interior pentru case moderne.

Cum a inceput totul?

Acum 2 ani de zile, am decis ca viata de apartament nu e pentru mine si am ajuns la concluzia ca tot mai bine e la casa. Am trait la casa cu bunicii cand eram mic si sunt mereu nostalgic cand ma gandesc la faptul ca, desi la oras, o casa cu o gradinita cat de mica si plina de racoare iti poate schimba felul de a trai.

Dar la o casa nu doar ce e in exterior conteaza. La fel ca la un om, interiorul conteaza cel mai mult, iar la o casa nimic nu se poate compara cu senzatia de libertate totala pe care ti-o ofera interiorul ei.

E pur si simplu magic faptul ca…ai spatiu. Chiar daca ai o casa cu 2-3 camere, fara etaj sau cine stie ce acareturi, senzatia e unica.

De aceea, cand a fost vorba sa ma mut din chirie direct la casa mea, am ales ad litteram: sa imi construiesc propria casa pe un teren exact dupa chipul si asemanarea mea.

A durat ceva constructia, mai ales ca fondurile aveau o limita, insa dupa ce cladirea a ajuns la „gri”, cum se zice in limbajul constructiilor, adica scheletul si tencuiala erau terminate, ramaneau finisajele.

Iar dintre toate, interiorul era cel mai important.

O pana de idei se trateaza cu…un designer de interior

Da, am intrat in pana de idei, cand a venit vorba de finisaje de interior.

Pur si simplu nu stiam de unde sa incep.

Aveam mii de idei in cap care imi roiau ca un roi de albine, dar niciuna nu ma impingea catre actiunea. Adevarul e ca imi doream perfectul pentru casa mea. Si aici am avut singura idee care a contat: am cautat un designer de interior.

Dupa cateva cautari printre cunostinte, rude si colegi, am primit contactul Catalinei Serban. Nu stiu cati o cunosc pe Catalina, dar mie mi-a luat efectiv toate ideile care roiau cu mana si le-a structurat intr-un mod care sa transforme o idee de design interior intr-o casa moderna.

Ce mi-a oferit Catalina Serban?

In primul rand: viziune.

E greu sa faci design interior, in opinia mea, fara sa ai viziune. Dincolo de chestiile tehnice, dincolo de gusturile care se discuta sau nu, viziunea este cea care face diferenta dintre un profesionist si un amator.

Iar Catalina a adus in plus:

  • Simt artistic
  • Structura riguroasa
  • Idei moderne de design interior
  • Minimalism
  • Conexiuni cu distribuitori si producatori

Da, uitasem sa precizez.

Este incredibil de important ca un designer de interior sa fie cat mai conectat, pentru a nu fi nevoit sa intarzii lucrarile in cautare dupa un producator de mobila sau un distribuitor de veioze.

Iar Catalina Serban a stiut cum sa transforme ideile roinde din capul meu intr-o realitate palpabila.

Acum, de fiecare data cand intru la mine in casa, stiu ca am luat decizia potrivita de a colabora cu ea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *