Saptamana viitoare plec la mare impreuna cu mai multi prieteni. Va fi pentru prima oara cand voi face plaja simtindu-ma o femeie frumoasa capabila sa atraga privirile barbatilor. Afirm asta pentru ca asa ma simt de cand am inceput sa merg cu prietena mea cea mai buna la un salon de infrumusetare din Bucuresti. Multi ani nu am pus pret pe ingrijirea corpului meu. Acum cateva luni iubitul m-a parasit pentru o alta femeie cu forme perfecte. In acel moment am inceput sa-mi schimb viata. Prietena mea m-a ajutat mult in acest sens.Ea e o persoana foarte eleganta care stie sa-si puna in evidenta frumusetea corpului. Si-a facut epilare definitiva, tratamente faciale, are grija de silueta ei etc.
Cu epilare definitiva salon sector 6 mi-am indeplinit visul de a avea pielea fina, catifelata. De cand m-am hotarat sa fac o schimbare in viata mea, am incercat sa slabesc cu celebra dieta cu limonata. Rezultatele nu au fost multumitoare.
Prietena mea m-a sfatuit sa incerc sa slabesc cu LPG Cellu M6 Bucuresti. Este vorba despre un aparat complex de remodelare, un aparat cu certificare FDA, care poate ajuta la estomparea celulitei in profunzime.
Dupa 5 sedinte a cate 30 de minute fiecare, am observat imbunatatiri notabile in ceea ce priveste silueta si textura pielii Rezultatul final tratamentului cu acest aparat a fost estomparea grasimilor profunde si rezistente.

lpg (1)
Mersul la acest salon de infrumusetare din Bucuresti a fost cel mai bun lucru facut de mine in ultimii ani. Nu credeam niciodata ca voi ajunge vreodata sa ma uit in oglinda fericita de ceea ce vad la corpul meu.
Zilele astea m-am intalnit din intamplare cu fostul meu iubit. Nu m-a recunoscut in prima faza ca sunt eu. A ramas blocat cand m-a vazut cum arat in prezent. M-am simtit minunat in acel moment.
Indemn toate femeile sa aiba grija de corpul lor. Daca noua ne place cum aratam, e imposibil sa ramanem neobservate de cei din jurul nostru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *