De 21 ani imi doresc ceva anume, un vis care va deveni realitate in curand. Sunt foarte emotionata numai cand ma gandesc la asta.

In urma cu 21 de ani mi s-a schimbat radical viata. Am probleme de sanatate inca din copilarie. Mama a luptat din rasputeri sa fiu o persoana la fel ca ceilalti.

Pana la 19 ani am reusit sa merg tinuta pe picioarele mele, sa mananc singura si sa merg la scoala normala. Medicii nu-mi mai acordau nicio sansa sa-mi imbunatatesc starea de sanatate. Mama nu i-a ascultat, a crezut mereu ca pot sa fiu mai bine.

Cand aveam 19 ani mama m-a dus la un institut de reabilitare din Budapesta. Eu nu am fost de acord. Eram de parere ca terapeutii unguri nu pot fi mai buni ca cei romani, dar m-am inselat. La institutul Peto am cunoscut cei mai buni specialisti, capabili sa ma ajute sa invat sa devin o persoana independenta. Acolo am invatat ca orice problema are o solutie, trebuie doar s-o gasesti.

In prezent sunt o persoana independenta. Vremurile in care trebuia sa fiu ajutata sa merg la toaleta, sa beau ceva sau sa mi se dea sa mananc, au trecut de mult.

Terapia Conductive Education este esentiala pentru persoanele cu dizabilitati din Romania deoarece in tara noastra terapeutii nostri nu sunt capabili sa-i indrume pe cei cu probleme motorii sa devina independenti. Motivul principal este lipsa cunostintelor psiho-pedagogice. Facultatile de profil nu au cursuri de psihologie si pedagogie. Cum ar putea un terapeut sa invete o persoana sa fie independenta fara aceste cunostinte?

De cand am inceput sa merg la institutul Peto, visul meu a fost sa fie si in tara noastra Conductive Education. Se pare ca anul acesta se va indeplini, inca nu-mi vine sa cred, dar sper ca asa va fi.
La inceputul anului am reusit in sfarsit sa-mi fac un ONG. Urmatorul pas a fost sa-mi promovez proiectul pentru a strange banii necesari pentru a cumpara un teren, unde sa pot construi o cladire, in care terapeutii unguri si cei romani isi vor desfasura activitatea.

Spre marea mea surprindere, oamenii au fost receptivi fata de proiectul Conductive Education. Multe firme si o multime de persoane fizice au donat bani pentru cumpararea terenului de care aveam nevoie. In urma cu doua saptamani am si cumparat acel pamant.

Urmatorul pas era construirea cladirii. O prietena draga mi-a dat un sfat pretios. Mi-a spus sa fac un imprumut pentru a putea construi cladirea cat mai repede si cu ajutorul donatiilor sa platesc creditul imobiliar.

Ce este Claret Credit?

Acum o saptamana am pus in aplicare sfatul amicei. O alta prietena buna care lucreaza in domeniul financiar m-a sfatuit sa cer o finantare la Claret Credit. Inainte sa fac aceasta miscare, m-am informat de ce ar trebui sa apelez la serviciile acestei institutii financiare.

In urma documentarii amanuntite am aflat ca Claret Credit este o institutie financiara nebancara care a luat viata in anul 2013. Acest IFN ofera solutii bune, rapide pentru oricine care are nevoie de un ajutor financiar. La Claret Credit se poate obtine un credit pentru proiecte imobiliare in scurt timp, fara sa te mai enervezi cu procedurile care le cere o banca. Consultantii financiari fac oferte in functie de nevoile clientului personale sau antreprenoriale.

Care sunt avantajele creditului antreprenor de la Claret Credit?

Creditul pentru antreprenori de care aveam nevoie se poate imprumuta maxim 27.44%. Dobanda anuala se negociaza in functie de capacitatea de rambursare a clientului si valoarea de evaluare a garantiei. Termenul minim de facut un credit este de 6 luni. Timpul cel mai lung de luat un imprumut de la Claret credit este de 60 luni. Creditul se adreseaza celor care doresc sa initieze sau sa dezvolte o afacere, prin investitii de orice fel.

Pentru a obtine un credit imobiliar trebuia sa urmez trei pasi importanti:

  • Sa aleg tipul de credit.
  • Sa astept aprobarea.
  • Sa primesc banii.

Aceste informatii m-au convins ca Claret Credit este ceea ce imi trebuie pentru a obtine banii necesari pentru construirea cladirii, unde se va practica terapia Conductive Education.

M-au convins cei de la Claret Credit deoarece este o institutie financiara serioasa care iti ofere servicii avantajoase in timp scurt fara sa te complici cu multe acte si cereri inutile.

Eu aveam nevoie de bani imediat pentru ar putea incepe constructia cladirii cat mai repede.

Ce mai trebuie sa stie doritorii de credite pentru antreprenori:

  • Ce documente sunt necesare pentru a obtine creditul antreprenor de la Claret Credit?

Cat dureaza sa afle un client daca poate lua un credit antreprenor sau nu?

Ce suma de bani se poate obtine daca clientul implineste toate conditiile?

Se poate obtine o refinantare a unui credit pe care clientul il are deja?

Pentru mine totul a decurs rapid. Saptamana trecuta am primit finantarea mult dorita.

Daca doriti mai multe informatii, puteti intra aici sa aflati mai multe lucruri despre Claret Credit.

Luni deja am contactat o firma care se va ocupa de constructia cladirii. Inca nu-mi vine sa cred ceea ce se intampla.

Asa o stare de spirit nu am avut de multa vreme. Sper sa mearga lucrurile la fel de bine si in continuare si visul meu sa prinda contur din ce in ce mai mult.

Va indemn sa luptati pentru visurile voastre. Numai bine tuturor!

Articol scris pentru proba 4 SuperBlog

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *