Acum o saptamana eram intr-o situatie disperata. Acum un an si cateva luni am hotarat sa-mi indeplinesc un mare vis, acela de a-mi deschide o florarie. De mica ador florile si cred ca cel mai frumos cadou care il poate primi o femeie, este un buchet de flori.

Pentru a reusi sa-mi deschid floraria a trebuit sa fac un credit in banca. Din pacate visul meu nu a continuat asa cum imi doream, afacerea nu a mers, am dat faliment si am ramas cu datorii.

Saptamana eram intr-o situatie din care nu vedeam nicio iesire. Trebuia sa platesc urgent o datorie si nu mai aveam cum sa fac alt credit la o banca pentru eram deja restantiera la celalalt credit luat.

Norocul meu a fost ca o prietena m-a informat despre posibilitatea de a obtine un credit cu buletinul. Mi-a sugerat sa intru pe site-ul Extrasimplu.ro si sa aflu mai multe informatii. Asa am aflat ca exista credite rapide pentru restantieri de la Extrasimplu. Cuvintele credite restantieri au fost magice pentru mine in acea zi.

La Extra Simplu, mi-a fost extrem de usor si de rapid sa fac un imprumut nebancar prin telefon doar cu buletinul fara adeverinta de salariu si fara sa se bage de seama ca sunt restantiera la banca. Am avut nevoie de o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont. Apoi am semnat contractul cu Extra Simplu, in maxim doua ore am primit banii pe card.

Dobanda acestor credite pentru restantieri este fixata pe zi, nu exista comisioane zero si costurile sunt la vedere. Banii se trimite direct in contul bancar al clientului.

N-am ezitat sa fac credit Extra Simplu pentru ca credite restantieri nu se ofera la o banca. Nu am obtinut atat de usor o suma de bani in viata mea. In acest fel am putut sa-mi platesc acea datorie din cauza careia am fost foarte aproape sa-mi pierd casa.

Acest esec cu floraria m-a facut sa vad altfel lucrurile. Am inteles ca nu e suficient sa-ti doresti sa faci ceva foarte mult, mai trebuie sa ai si posibilitatea s-o faci. Inainte de a hotari sa-ti deschizi o afacere, trebuie sa te gandesti bine la ceea ce vei face, sa ai un plan bine studiat inainte pentru ai stii in ce directie vei merge de fiecare data cand te vei afla la o intersectie de drumuri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *