Aseara o prietena mi-a povestit despre credite si imprumuturi extrasimplu pana la salariu. Mi-a sunat bine de prima data, atunci cand amica a pomenit despre aceste credite pana la salariu. Motivul este unu sincer, eu mereu raman fara bani pana la salariu. Parintii mei tot ma cearta pentru ca nu stiu sa-mi organizez banii.

Am fost tare fericita cand m-am angajat si am primit primul salariu, puteam in sfarsit sa-mi cumpar ceea ce doream fara ca familia sa-mi ceara socoteala. A trecut ceva timp de atunci, dar eu am ramas cu aceeasi dorinta de a imi lua diverse lucruri atunci cand am primit salariu.

Sa am bani pana la salariu, e ceva ce ma incanta foarte tare. I-am cerut prietenei mele sursa de unde a aflat ca ai posibilitatea sa faci credit doar cu buletinul fara adeverinta de salariu. Ea mi-a dat adresa unui site, Extrasimplu.ro.

Am intrat imediat pe site sa ma informez cum pot sa obtin creditul pana la salariu. Am aflat ca poti face un credit pana la salariu cu sume cuprinse intre 200 si 2,000 de lei. Dobanda este fixata pe zi, nu exista comisioane zero si costurile sunt la vedere. Banii ii primesti direct in contul tau bancar.

La Extra Simplu, este extrem de usor si de rapid sa obtii un credit doar cu buletinul fara adeverinta de salariu. Ai nevoie de o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont. Dupa ce semnez contractul cu Extra Simplu, in maxim doua ore o sa am banii pe card. Dupa o zi lucratoare voi putea sa folosesc banii asa cum doresc eu.

N-am ezitat sa fac credit la Extra Simplu pentru oferta mi se pare foarte buna si imi va fi de folos in viata mea de zi cu zi. Nu o sa fiu nevoita sa mai ma imprumut la parintii mei. In acest fel voi evita sa mai cert cu ei, chiar ma saturasem de aceste certuri din cauza carora ne adresam cuvinte urate unii altora.

I-am multumit prietenei care m-a informat despre creditele pana la salariu oferite de Extra Simplu. Sunt convinsa ca voi avea o viata mai frumoasa de acum incolo.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *