home_prod_01

Am mai facut o fapta buna cu ajutorul internetului , imi place atat de mult ca altii se foloseste de cautarile mele de pe internet. O verisoara de a mea care a trait multi ani in strainatate, a hotarat cand a ramas insarcinata sa revina in tara ca sa-i fie mai usor dupa nastere, sa primeasca ajutorul parintilor. In strainatate nu avea posibilitatea sa ramana acasa cu copilul, trebuia sa lucreze in continuarea si ea si sotul ei. Parintii nu au fost de acord sa plece departe de tara. Atunci nu au avut alta solutie decat sa se mute iar in Romania, cel putin pana va creste copilul mai mare. Aici in Brasov au mostenit un apartament de la parintii lui, era o familie bogata. Acum cativa ani am avut ocazia sa-i vizitez in Ungaria, locuiau intr-o locuinta frumoasa mobilata cu bun gust. Sincera am fost mirata sa aud ca lasa totul balta acolo si se muta in Brasov. Sunt doua persoane care le place luxul, sa traiasca pe picior mare si m-am gandit ca nu le va fi usor sa se obisnuiasca cu viata noastra de aici. Cand au venit i-am sunat sa le urez bun venit acasa si sa-mi spuna daca au nevoie de ceva.

Dupa cateva saptamani au venit la noi in vizita si am povestit multe. Ei de fel sunt cam  laudalosi, au vorbit numai de noul lor apartament, ce au modificat la el, ce mobila au cumparat, ca vor sa deschida o firma. Cand au mentionat faptul ca inca nu au gasit inca covor de pvc  pentru spatiu comercial, m-am bagat in vorba cu ei ca stiu eu un site unde ar putea gasi ceva ce s-ar putea sa le placa. Verisora mea repede a incercat sa zica ca nu crede ca mai exista vreun site pe care nu l-a vazut pe internet. Eu tocmai aflasem de la o prietena de un site care se ocupa cu asa ceva. Pe moment nu mi-am adus aminte de adresa site-ului, dar le-am promis ca pana seara voi avea adresa si ii voi suna sa le spun.

Ceva imi spunea ca nu auzit de site-ul Kledor.ro.  Eu intrasem sa vad despre ce e vorba si mi-a placut  foarte mult ce am vazut, era imposibil sa viziteze site-ul si sa nu le placa ce vede acolo dupa cate am vazut eu ca aveau in Ungaria. Pana seara am dat de adresa si asa cum am promis i-am sunat sa le zic, numele site-ului nu le spunea nimic. A doua zi imi da un sms in care scria ca in sfarsit au gasit ce isi doreau si imi multumea pentru asta.

Ma bucur pentru ei  ca au revenit inapoi in tara si sunt fericiti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *