A venit vara si a detine o piscina este o afacere extraordinara. In cele trei luni de vara, o astfel de locatie este plina aproape in fiecare zi. In plus, daca esti inspirat sa faci o piscina acoperita si incalzita pentru perioada iernii, atunci nu trebuie sa iti faci griji tot anul. Asta am facut si eu. Dupa ce ani de zile am muncit in alte tari din Europa, m-am intors in Romania si m-am hotarat sa le ofer oamenilor din orasul natal o piscina pentru relaxare, dar si pentru a se mentine in forma. Inotul este, pana la urma, o activitate extraordinara, recomandata atat copiilor, cat si adultilor, indiferent de varsta. Inclusiv persoanele cu diverse afectiuni vin la piscina pentru a face miscare. Este vorba despre cei care au probleme cu oasele si in special cu coloana vertebrala. Insa, pentru a stii ca toti acesti oameni sunt in siguranta, pe langa igiena piscinei, am dotat si exteriorul cu covoare profesionale dela magazinul sanito.ro. Mai precis, am achizitionat covoare absorbante ideale pentru sali de sport sau piscine. Pe langa aceste produse, pe site mai sunt comercializate si alte modele de covorase interior, dar si in exterior pentru toate tipurile de locatii cum ar fi: institutii, hoteluri, aeroporturi, scoli etc. In plus, exista covoare pentru uzul industrial folosite in hale sau depozite si covorase dezinfectante, de tip decontaminare sau Sani-Trans, folosite in institutiile spitalicesti si in industria alimentara.

Revenind la covoarele pentru piscina, trebuie sa stii ca acestea sunt covoare speciale pentru interior. Structura lor din compozitie din PVC abraziv tratat antibacterian le face ideale pentru piscina. Tot datorita materialului, acestea absorb foarte bine socul, protejand atat podeaua, cat si persoanele care pot suferi cazaturi atunci cand merg cu talpile umede. Sunt recomandate pentru zonele cu trafic intens. Asta m-a determinat sa fac aceasta alegere pentru ca o astfel de locatie este frecventata de clienti cel putin 9-10 ore pe zi. Culoarea albastra este ideala pentru a nu lasa anumite urme sa fie vizibile. Mai mult, covoarele absorbante se curata usor si repede. Confortul celor care practica inotul profesionist sau de placere este la standarde inalte si de aceea pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere. Pe langa acest tip de covoare, am mai comandat si covoare speciale de drenaj Soft- Step. Pe acestea le-am montat la dusuri si vestiare pentru a evita momentele neplacute gen alunecare sau acumularea excesiva a umezelii.

Pentru o piscina, pentru un restaurant, pentru birou sau pentru o hala cea mai buna alegere este un covor profesional. Pot sa spun ca sunt extrem de multumit de calitatea lor si de faptul ca rezista intr-o locatie unde lumea vine sa se simta bine si nu pentru a fi atenta pe unde calca.

Si, pentru ca piscina mea este una de lux, de la acelasi magazin, am comandat si un covoras personalizat, pe care il folosesc la intrare. Acesta este de culoare albastra si are inscriptionat un logo special. Comanda a venit intocmai specificatiilor. Trebuie sa mentionez ca tot de la sanito.ro imi achiztionez si produsele de curatenie, de dezinfectare precum si hartia profesionala. Acesta este cel mai bun magazin pentru piscina mea si pentru toti cei care detin afaceri cu standarde inalte.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *