Mai am putin si intru in concediu. Abia astept acest moment magic in fiecare an. Am un loc de munca care ma solicita mult si am nevoie de concediu in care sa ma incarc cu energie pozitiva pana la urmatoarea vacanta.

De cateva luni am planuit ca in concediu sa plec undeva la mare, imi place foarte mult apa, sa inot dimineata, sa dorm pe nisipul fierbinte si sa privesc cum apune soarele.

Pana plec in concediu trebuie sa-mi cumpar costum de baie. De cateva zile tot caut pe internet costume de baie ieftine, dar nu prea mi-a placut ce am vazut. Aseara o prietena mi-a sugerat sa intru pe un site sa ma uit la costume de baie. Am intrat imediat pe site-ul www.inpuff.ro. Am observat imediat o multime de costume de baie 2 piese foarte frumoase. Nu mai aveam nicio indoiala ca de pe acest site o sa-mi iau costum de baie la un pret mic.

Cei de la Inpuff ofera clientilor articole vestimentare livrate direct din stocul firmei. Astfel, clientul are garantia ca va primi hainele exact asa cum le vede pe site. Daca cineva nu e multumit de ceea ce a luat, le poate schimba indiferent de motiv in termen de 14 zile, cu orice produs doreste sau isi ia banii inapoi. Livrarea este gratuita produselor noi comandate. Livrarea in Romania se face in 24 de ore. Se poate cumpara si din tarile UE. Daca clientul isi face cont pe site, orice produs cumparat are reducere de trei la suta.

Mi-a facut cu ochiu mai multe modele de costume de baie 2 piese, nu am stiut ce sa cumpar. Aseara nu m-am putut hotari ce costume de baie sa-mi iau. Mai mult de 3 modele nu doream sa iau.

Azi-dimineata cand m-am dus la serviciu le-am intrebat pe colegele mele ce costume de baie ar cumpara ele de pe site. Foarte greu s-au hotarat, mi-a zis mai multe modele.

M-a ajutat sa ma hotaresc ce costume de baie sa-mi cumpar faptul ca trei colege au ales 2 modele. Sunt femei elegante cu bun gust la haine, mereu imi place tinuta lor si nu aveam cum sa nu tin cont de parerea lor.

In acest mod am reusit sa-mi aleg ce costume de baie voi purta in vacanta mult asteptata. Mi-am luat doua costume de baie foarte frumoase. Abia astept sa le port.

Sper ca pana cand voi intra in concediu sa fiu sanatoasa, sa-mi mearga totul bine pentru a putea sa plec linistita in vacanta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *