In sfarsit e decembrie. Pentru mine aceasta perioada a anului e atat de frumoasa deoarece aceste sarbatori ma defineste ca om. Nu cred ca mai exista ceva mai frumos decat sa daruiesti celor dragi o mic cadou si sa vezi pe fata lor bucuria ca nu i-ai uitat sa le faci o surpriza. Imi place atat de mult sa le cumpar familiei mele cadouri surprize. Deja am cautat pe internet site-uri care vand caudouri inedite de Craciun si am gasit unu care mi-a placut mult. a spune ca vrea o lampa de perete panat entru a pentru citi si seara. Tot am amanat sa-i indeplinesc aceasta dorinta spre rusinea mea. Dar anul asta sigur mama va primi ceea cee isi doreste de multa vresme de la mine cu ocazia Sarbatoarei Craciunului

Am si gasit pe internet site-ul perfect pentru asa ceva. MagicLed.ro este  un site ce pune la vanzare doar produse de luminat cu led, de la becuri, spoturi, panouri pana la lampi de toate  felurilr cu tot cu accesorii la fiecare produs in partee.

magic-led-1

magic-led-2

Adres? showroom este: B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1, Bucure?ti;
Telefon: 0371.426.009;
Fax: 0372.897.824;
E-mail: office@magicled.ro

screenshot.6

Geo Locatie: Lat: 44?27’25.23”N, Long: 26?4’46.33”E

Mi-a fost greu sa aleg ce lampa de perete sa-i cumpar mamei, pe site-ul MagicLed sunt o multime de lampi de perete. I-am cerut sfatul si celei mai bune prietene, pana la urma am ales sa comand de pe site lampa de perete cu led din poza de mai jos.

lampa-led-perete-24w-alb-neutru-1-600x600

Am mai cumparat de pe site ceva dragut pentru nepotica mea mica, un gadget cu led ce arata ca o broasca tetoasa mare ca in poza de mai jos.

broscuta-testoasa-mare-led-1-600x600

Nu m-am putut sa ma abtin  sa nu-mi cumpar si pentru mine ceva frumos.  Mereu mi-am dorit  sa-mi iau pentru camera meau un spot frumos cu led. Pe MagicLed.ro am gasit ceva ce mi-a placut foarte mult si nu am ezitat sa nu-l iau. Asa ca am luat am comandat si acest spot cu led din poza de mai jos.

spot-led-3w-patrat-alb-rece-1-600x600

 

Sper sa-i  placa mamei mele ce i-am luat de Mosu. Sunt sigura ca n ce le-am ales, sa se bucurre de darurile mele, sa fie pentru un Craciun de neuitat asa cepotica mea se va bucura mult de broascuta  luata de mine. Abia astept sa vina 24 decembrie, sa facem impreuna bradul si sa ne bucuram de Marea Sarbatoare al Craciunului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *