Acum un an ca pe vremea asta imi faceam o promisiune, ca intr-un an voi incepe sa-mi pun si eu ca prietena mea cea mai buna dinti zirconiu. Era un vis pentru mine sa am o dantura sanatoasa si frumoasa. Cand am vazut-o pe prietena mea cu dantura facuta, mi-am spus ca trebuie sa iau masuri si eu in aceasta privinta.

Anul trecut inca nu eram pregatita sa merg la dentist, dar acum sunt si deja am rugat-o pe amica mea sa-mi dea mai multe informatii despre cum si-a facut dantura. Ea mi-a spus ca si-a facut coroana zirconiu la Clinica Citydent. Eu habar nu aveam ce este inseamna coroana dentara zirconiu.

Prietena mi-a sugerat sa citesc un articol interesant cu informatii despre coroanele dentare din zirconiu. Dupa ce am citit articolul am inteles ca coroana dentara zirconiu e o imbracaminte de calitate pentru dinti. E clar ca e foarte important sa ai parte de o coroana dentara de calitate.

Tocmai din acest motiv a vrut sa-mi fac dantura undeva unde sunt medici cu adevarat profesionisti, dar sa aiba si preturi bune.

Tot prietena mea mi-a spus ca clinica CityDent are coroana zirconiu pret cel mai bun. Daca ea spune asta, inseamna ca asa e, e o persoana care nu da banii pe fereastra niciodata.

CityDent, este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi pentru ca clientii sa beneficieze de servicii stomatologice de cea mai buna calitate.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar.

Aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala din tara.

Medicii clinicii au toti specializari in strainatate. Tehnologia folosita e si ea de ultima generatie care asigura cele mai bune servicii de calitate.

Abia astept ca dantura sa fie gata, sa-mi vad noua fata a dintilor. Sunt convinsa ca voi deveni o persoana mai vesela pentru ca n-o sa mai retineri sa rad cu gura pana la urechi.

Pentru orice persoana dantura ar trebui sa insemne un lucru foarte important.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *