Aparitia conceptului “de la distanta” a facilitat economia romaneasca, invatamantul, comertul, contabilitatea si chiar sanatatea. Suntem hiperactivi in sensul bun al cuvantului pentru ca acest lucru ne cere societatea moderna.

Ne impartim intre serviciu, familie, cumparaturi si activitatile in plus pe care le desfasuram, sa ne bucuram de confortul care costa.

De acasa putem sa urmam cursuri de formare profesionala si forme de invatamant, iar acest lucru inseamna scutirea de cheltuieli si economisirea timpului.
Tot de la distanta intram in magazinele virtuale, analizam produsele si le cumparam, iar dupa 2-3 zile le primim la adresa indicata. Asa, trimitem flori insotite de mesaje frumoase, cumparam electrocasnice, care sosesc acasa prin curier si putem angaja un contabil de pe https://www.realcont.ro.
Fara contabilitate bine pusa la punct, o firma nu are sanse sa reziste in timp, fiindca este nevoie permanenta de bilantul cheltuielilor si incasarilor, de plata impozitelor catre stat si de calcularea salariilor si contributiilor. Greu se gaseste un contabil foarte bun, iar acest department este costisitor.

Existenta acestui department intr-o firma sau institutie inseamna:
-plata salariului insotita de contributiile pe care angajatorul le suporta pentru acesta, plus concedii medicale, vouchere de vacanta, tichete de masa, indemnizatia de concediu.
-existenta unui birou dotat cu computer performant, imprimanta, fax si telefon fix, plus consumabile de calitate. Daca in imprimanta sau xerox nu se pune coli de scris de calitate premium, acestea se prind in aparat si determina defectiuni ale dispozitivelor.
-asigurarea conditiilor decente la locul de munca: racoare vara, caldura iarna, toaleta si apa curenta ca functionarii sa se poata spala pe maini.

Tragand linie vom constata ca totalul va fi destul de consistent.
Daca exista contabilitate de la distanta mult mai eficienta si mai economica decat cea prezenta in firma, consider ca antreprenorii ar trebui sa profite de aceasta oportunitate.

Ganditi-va cat de bine este sa ai contabil, dar sa nu iti ceara bani pentru delagatii, bani pentru intretinerea copiatoarelor si inlocuirea sau repararea computerului. Contabilul de la distanta realizeaza lucrarile pe aparatura firmei Real-cont.ro, iar din acest punct de vedere nu ai nicio grija.

Cu o experienta de 15 ani, firma prezentata mai sus tine contabilitatea absolut fara nicio greseala, iar prin absurd, daca ar calcula eronat bugetul, asigurarea profesionala face posibila despagubirea clientului.

Ei sunt apti sa ofere un complex de servicii de calitate premium la cele mai mici preturi. Contabilitatea poate fi completata cu servicii de resurse umane si cu reprezentarea firmei respective la ANAF si in fata altor institutii ale statului.

De asemenea se pot ocupa si de achitarea facturilor si de consultanta manageriala oferita celor aflati la inceputul activitatii.

Pe site-ul firmei Realcont.ro, in acest moment sunt niste oferte tentante care cresc numarul solicitarilor de servicii contabile.

Carui patron nu i-ar conveni un contabil care sa lucreze de la distanta, fara sa cheltuiasca nimic pentru realizarea lucrarilor, ba, mai mult de-atat sa ofere si perioade de contabilitate gratuita 100%.

Despre ce este vorba? La semnarea unui contract pe 2 ani, clientul primeste 3 luni de servicii de contabilitate, fara sa plateasca 1 leu.

Banii respectivi pot fi investiti si pot aduce un profit frumusel firmei partenere. La semnarea unui contract pe 12 luni, o luna este gratuita. Perioada de gratuitate este obtinuta prin tragere la sorti.

Pentru un contract care debuteaza intre client si Realcont.ro, pentru primele 3 luni, pretul va fi cu 50% mai ieftin.

Profesionisti de exceptie sunt foarte transparenti in ceea ce priveste stabilirea tarifelor care sunt afisate pe site. Nu imi plac sub nicio forma firmele si magazinele care nu au preturile afisate la vedere si care spun:”Va comunicam prin e-mail costurile produselor si serviciilor noastre.”

Cine nu are nimic de ascuns nu ascunde nici tarifele produselor si serviciilor sale!

Recomand contabilitatea de la distanta tuturor celor care au nevoie de un contabil la cele mai mici preturi! Realcont.ro actioneaza ca o echipa, prin urmare un contract semnat cu ei inseamna asigurarea evidentelor contabile si a realizarii actelor la timp, fiindca ai la dispozitie o echipa de contabili excelenti, nu unul singur.

Un specialist este vulnerabil fiindca se poate imbolnavi, in timp ce o echipa asigura permanentizarea serviciilor.

Multe dintre firmele si societatile mari apeleaza la Realcont.ro pentru servicii contabilie, dar si pentru resurse umane.

In concluzie, nu amanati semnarea unui contract atat de avantajos, fiindca este posibil ca in curand perioadele de gratuitate sa dispara.
Oferta este imbatabila, dar profitati de ea!

Aparitia conceptului “de la distanta” ne-a simplificat mult munca si a contribuit la economisirea timpului si a resurselor noastre.

Realcont.ro se bucura de aprecierile tuturor clientilor sai de peste 15 ani, aflandu-se in plina ascensiune. Succesul este asigurat de personalul priceput si empatic si de ofertele ispititoare de pe site.

Firma este cea mai buna solutie si pentru inlocuirea contabilului aflat in concediu medical sau pentru cresterea copilului.

Contabilitatea de la distanta inseamna simplificarea obligatiilor angajatorului care obtine o contabilitate de calitate premium.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *