Avantajele manichiurii semi-permanente au avut un succes rasunator, asa ca tot mai multe doamne si domnisoare nu au pregetat sa opteze pentru aceasta varianta. In primul rand, unghiile cu gel solutioneaza problema timpului alocat manichiurii, reprezentand o alternativa perfecta la stilul traditional.

Daca nu esti adepta mersului la salon, fiind mai degraba un spirit autodidact, probabil ca te intrebi ce ar trebui sa contina un kit personal semi-permanent. In primul rand, un set complet pentru manichiura cu gel trebuie sa includa nu doar geluri UV in nuantele preferate, ci si alte produse cosmetice. Pentru a va fi mai usor, am intocmit o mini-lista:

 1. Gel UV in nuanta preferata
 2. Gel de constructie si pentru finisare-luciu
 3. Primer pentru unghii
 4. Pile pentru unghii
 5. Lampa UV
 6. Pensule si sabloane pentru constructia unghiilor cu gel (eventual tipsuri)
 7. Solutie degresanta
 8. Agent de adeziune

Alte obiecte suplimentare utile sunt si rola de servetele pentru manichiura (ajuta la fixarea gelului, nu se lipesc si pot curata pensulele la sfarsitul intregii operatiuni) si peria pentru unghii (este indicat sa deprafuiti unghiile inainte de a aplica un prim strat sau dupa pilirea unghiilor false).

Cateva sfaturi

 • Achizitionati doar geluri de calitate pentru a nu va degrada unghiile! In plus, un gel de buna calitate se uniformizeaza mult mai usor.
 • Poti urmari tutoriale despre cum sa aplici corect fiecare produs in parte.
 • Foloseste pilele potrivite, pentru a nu subtia unghia!
 • Este esential sa indepartati bine cuticulele, pentru ca unghia continua sa creasca, existand posibilitatea de ridicare a gelului.
 • Ar fi ideal daca manichiura ta nu este expusa imediat actiunii apei (preferabil este sa astepti 1-2 ore inainte de a spala, de exemplu).

Pentru kituri profesionale de lacuri, consultati catalogul nostru online!

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *