Ieri am aflat despre un concurs interesant despre care vreau sa va informez. DigitalU Team ofera celor mai creativi posibilitatea sa-si puna imaginatia la treaba pentru a castiga premii in valoare de 150 euro foarte usor. Concursul se numeste numeste “Master of Digital”. si se va desfasura pe pagina de facebook DigitalU in perioada 26 mai- 16 iunie 2016
Cea ce trebuie sa faca cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Sa redacteze o postare pe profilul de Facebook,
2. Sa se mentioneze in textul respectiv pagina DigitalU (tag la pagina noastra de Facebook @DigitalU),
3. Sa se includa in acelasi text hashtag-ul #concursdigitalu si ilustreaza postarea respectiva cu un element multimedia (foto, video, GIF, etc.).
Toate elementele folosite trebuie sa fie originale, adica sa nu fie copiate.
Cel mai creativ participant va fi premiat cu suma de 150 de euro. In plus, locul doi va fi premiat cu 50 de euro. Castigatorii vor fi cei care vor strange cele mai multe like-uri la ce au postat in concurs
Fiecare persoana se poate inscrie in concurs doar cu o postare, asa trebuie trebuie sa fiti concentrati si creativi la maximum daca doriti sa fiti mai bogati cu 150 de euro sau cu 50 de euro.
Regulamentul competitiei permite ca fie participant sa-si anunte prietenii sa intre si ei in concurs. Asa totul devine mai interesant, aveti posibilitatea sa va duelati cu cel mai bun prieten si sa castigati amandoi. Dar nu mai unu dintre voi va deveni “Master of Digital”.
Va sfatuiti sa va inscrieti la acest concurs, sa va testati creativitatea. Nu aveti mare lucru de facut si puteti sa castigati premii frumoase. Mult succes tuturor!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *