Aseara am vorbit cu un prieten pe internet cu care nu a mai vorbit de mult, chiar imi era dor de el. E o persoana care ii place mult sa calatoreasca ca si mie. El mi-a dat o veste care m-a bucura mult. Compania Aerolines a initiat un concurs foarte fain pentru cei care le plac calatoriile. Am intrat si eu pe pagina de facebook a firmei si mi-a placut cum sun ace am citiit,  participa si castiga un city break la Istanbul alaturi de un prieten.

Tot ceea ce trebuie sa faci e simplu, trebuie sa bifezi cat mai multe task-uri si sa te implici cat mai mult in concurs pentru ai avea sanse bune de a castiga. Implicarea inseamnna sa-ti anunti prietenii ca participi la concurs pentru a se implica si ei mai departe. Asa te ajuta pe tine, dar si pe ei avand sansa sa castige un premiu frumos. Oricine mai poate castiga unul dintre cele trei trollere de voiaj plus un voucher de 300 de lei.

Eu cu singuranta o sa ma inscriu in concurs pentru ca stiu ca Compania Aerolines este una serioasa. Cand eu si familia mea vrem sa calatorin undeva cu avionul, intotdeauna cautam zboruri ieftine si stim cam cum merge treaba in acest domeniu. Ne place mult sa vizitam in fiecare an o tara noua, sa vedem traditii si obiceiuri necunoscute.

Chiar ieri am citit un articol interesant despre biletele de avion, cum ar trebui sa procedam sa aflam care e ziua perfecta pentru a alege cele mai bune oferte de a cumpara bilete de avion.

Chiar peste cateva zile plec cu iubitul meu in vacanta. Am fost tare fericita cand am luat biletele de avion la un pret foarte bun. Poate cine nu ma cunoaste si va citi articol va crede ca sunt o persoana bogata. Va asigur ca nu e asa, in fiecare zi studiez pe interet cea ce ma intereseaza. Calatoriile sunt pentru mine o pasiune si caut in fiecare an solutia cea mai buna pentru a pleca undeva in vacanta.

In inchiere va doresc succes la concurs. Dar nu va ascund faptul ca eu si eu vreau sa castig premiul cel mare, adica city break la Istanbul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *