In cateva zile voi intra in concediu, abia astept acest moment. Am muncit din greu tot anul asta, am avut proiecte de facut la serviciu. E adevarat ca mi-am dorit foarte mult sa am acest loc de munca.

Cand am acceptat jobul, stiam in ce ma bag, ca viata mea se va schimba complet, cariera va urca pe primul loc in defavoarea petrecerii timpului cu cei dragi. Cativa prieteni nu prea au inghitit aceasta schimbare, dar asta e. Am mers mai departe, am fost convinsa ca toate sacrificiile facute vor merita pentru a reusi sa-mi indeplinesc visul de a avea o cariera frumoasa.

Aceasta schimbare m-a determinat sa-mi doresc sa am un concediu de vis anul asta. In urma cu cateva zile o colega de serviciu a pomenit de un concediu Grecia la un pret foarte bun. Vorbele colegei m-a pus pe ganduri, eu nu mai calatorisem niciodata inafara tarii.

Nu stiu din ce motiv am simtit ca trebuie neaparat sa am si eu un concediu Grecia, mi-a venit in minte ca doar o asemenea vacanta va reusi sa ma scape de tot stresul si voi putea sa ma relaxez cu adevarat.

Am intrebat-o pe colega mea de unde si-a rezervat concediul in Grecia. Ea mi-a dat adresa site-ului www.filadelfiaturism.ro. Colega m-a asigurat ca pe acest se poate gasi cele mai bune oferte de vacante. Am avut incredere in ce mi-a zis pentru ca stiu ca e o persoana foarte calculata, nu arunca niciodata cu bani.

Am intrat pe site fara nicio ezitare si am rezervat o vacanta superba in Grecia la un pret foarte bun. Mai am trei zile pana cand voi pleca in concediu in Grecia. Abia astept clipa in care voi pasi pe pamantul grec.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *