Saptamana trecuta m-am dus la un consult stomatolog. Anul trecut mi-am facut dantura. Am cunoscut un medic stomatolog foarte bun care mi-a lucrat dantura cu cea mai mare grija. M-a sfatuit sa mai ma duc pe la el sa se mai uite daca totul e bine cu dintii si masele mele.

Miercurea trecuta am avut timp liber si cu aceasta ocazie m-am dus la consult. Doctorul s-a bucurat mult cand m-a vazut pentru ca avea o problema si dorea sa-i dau un sfat. El stia ca eu lucrez in domeniu imobiliar si ma pricep la asa ceva.

In ce timp ce mi-a evaluat dantura mi-a cerut parerea despre un complex reziden?ial nou ce va fi construit in sector 2 Bucuresti. Auzisem si eu de acest proiect. Stiam ca e un complex situat într-un cartier rezidential format din 4 blocuri cu 380 de apartamente de 2 si 3 camere ce au suprafete cuprinse intre 70 si 92 mp. Va avea 4 cladiri cu subsol, parter si 11 etaje.

Citta Residential Park este un proiect ce se vrea sa fie construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta, cu solutii moderne pentru eficientizarea cossumului de energie.

Complexul este prevazut cu spatii verzi comune, locuri de joaca pentru copii, spatiu comercial si locuri de parcare. Toate astea situate in incinta securizata si monitorizata a complexului.

Medicul m-a intrebat ce parere am de preturi, daca merita sa dai curs ofertei anuntata de cei de la Citta Residential Park pentru un apartament cu 2 camere sau apartament cu 3 camere. I-am zis sincer ca daca as avea bani stransi pentru un apartament, as lua unu in acest complex pentru ca vor fi locuinte moderne la un pret bun.

Asistenta doctorului m-a intrebat daca complexul are si apartament de inchiriat. I-am raspuns afirmativ.

Medicul mi-a povestit ca sotia il innebuneste cu dorinta ei de a se muta in acest complex nou. A vazut in ziar un anunt ce vorbea despre cum e un apartament de vânzare Bucure?ti 2 camere si i-a placut mult. Doctorul nu era lamurit daca aceste apartamente au preturi corecte, avea tendinta sa creada ca preturile sunt prea umflate.

I-am spus ca apartamente au oferte foarte bune de preturi, daca vrea sa cumpere o locuinta, ar fi bine sa se grabeasca pentru cred se va vinde repede.

A fost o placere sa vorbesc cu medicul stomatolog, mai ales pentru ca e totul bine cu dantura mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *