Zilele astea m-am uitat foarte mult la coltare pentru living pentru ca se apropie ziua mamei si isi doreste de multa vreme un coltar in sufragerie. Tot i-am promis ca ii voi cumpara eu unu, dar pana acum nu am reusit.

Saptamana trecuta am avut un vis in care cautam cu disperare coltare sufragerie la preturi bune pentru a-i indeplini mamei dorinta. Mama era foarte suparata pe mine ca nu fac si eu ceva pentru ea. Acest vis mi-a dat de gandit, nu cred ca a fost o intamplare. Am simtit ca e un semn sa iau masuri pentru a lua coltarul mult dorit.

Mi-am petrecut mult timp pe internet sa gasesc coltare ieftine la preturi avantajoase. Aseara am dat peste un site care mi-a atras atentia imediat. Firma Kalenda ofera clientilor in plus fata de marii producatori de mobila, mobila cu dimensiuni standard, foarte diversificata dar in principal mobila la comanda. Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma si nuanta rezultand un produs personalizat.

Am fost tare bucuroasa ca am gasit in sfarsit ceea ce imi doream, coltare living la un pret bun. M-am decis ca de la firma Kalenda o sa iau un coltar mamei. Clientii au posibilitate sa cumpere in magazinele deschise in tara sau prin comanda online. Eu am ales a doua varianta pentru imi e mai usor asa.

Inca nu stie nimeni din familie ca voi indeplini visul mamei de a avea coltar in sufragerie. Doar unei prietene i-am zis care cunostea pe cei de la Kalenda, a cumparat si ea de la ei mai multe produse si este foarte multumita de calitatea lor.

london

O data ce coltarul va fi instalate, livingul mamei va avea o alta fata. Mama spune mereu ca sufrageria unei locuinte este spatiul care te defineste. Este locul in care vrei ca totul sa fie pus la punct. Fiecare detaliu conteaza. Mobilierul trebuie sa fie perfect, trebuie sa defineasca locuinta, sa impuna un stil, sa te completeze.

Sunt fericita foarte mult ca pot sa-i fac aceasta bucurie mamei. Si ea a facut la randul ei multe pentru mine, a sacrificat o multime de lucruri si n-o sa uit niciodata asta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *