Ti-e frica de dentist, asa-i? Stiu. Pana acu’ doua saptamani eram de aceeasi parere cu tine. Cu toate ca atunci cand eram mica, iubeam sa vizitez dentistul. Imi placea acel aparat, ca burghiul. Eram atrasa de acel aparat. Totusi, cu timpul, am refuzat sa mai vizitez dentistul. Incepuse sa-mi fie frica sa mai merg. Pana acum o luna, cand pastilele pur si simplu nu-si mai faceau efectul. A trebuit neaparat sa merg la un cabinet stomatologic.

Tot am amanat aceasta decizie, dar durerea era insuportabila. Stiam ca voi fi obligata sa merg la dentist, dar am zis sa astept. Poate trece. De unde? Durerea se aprofunda pe zi ce trece, asa ca m-am interesat repede pe internet. Am vrut sa caut o clinica stomatologica profesionala in Bucuresti. Am cautat un cabinet stomatologic pe internet si am gasit. Clinica Trident. Am mai auzit de aceasta clinica la serviciu, un coleg si-a lucrat dantura acolo si a fost multumit.

Clinica Trident este un cabinet stomatologic profesional, cu personal cu studii superioare si cu ani de experienta in spate.Medicul Florin Lazarescu este imaginea Blend-a-med al clinicii. Acest doctor a scris o carte de specialiate in limba engleza impreuna cu alti 5 medici care lucreaza toti impreuna cu Lazarescu la Trident. Puteti afla mai multe despre carte la linkul:  https://www.youtube.com/watch?v=b__wQvHfsvM. Edidura unde a fost scoasa cartea o putetii vedea la adresa:  http://www.quintpub.com/

Pe coperta cartii se afla doamna Ada Condeescu, o cunoscuta actrita romana castigatoare al premiului “The Heart of Sarajevo” (Inima orasului Sarajevo) pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Sarajevo, pentru rolul Ana din filmul “Eu cand vreau s? fluier, fluier „. Ada Condeescu este pacienta medicului Florin Lazarescu.

Clinica este un cabinet stomatologic dotat. Totusi, frica inca persista. Am spus ca nu suport durerea si as vrea sa nu simt foarte mult. Doctor mi-a garantat acest lucru. Si asa a si fost. Dupa ce mi s-a extras maseaua, am primit o pastiluta, iar de atunci, nu am mai simtit durere deloc.

Au trecut cateva saptamani de atunci. Cu siguranta voi reveni la cabinetul stomatologic Trident pentru o noua extractie. Acum ca e si cald afara, o sa ma duc cu placere.

Imi doresc ca si mama sa mearga pentru un implant dentar. I-am povestit prin ce am trecut si ar vrea si ea o extractie. La fel ca si mine, mama nu suporta durerea.

Ieri am citit pe internet o sterile interesanta legata de acest subiect. Mai bine zis o stire despre studenti de la stomatologie.Noi romani suntem bun sa facem bani din orice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *