Bicicleta reprezinta unul dintre cele mai bune mijloace de transport pentru cei care vor sa imbine utilul cu placutul. In acest caz ne putem referi la a ajunge rapid la destinatie, dar si sa facem ceva miscare in acelasi timp. In zonele aglomerate este chiar mai eficienta ca o masina sau un mijloc de transport in comun. 

De la aparitia primelor modele de biciclete asa cum le stim noi pana in prezent lucrurile s-au schimbat destul de mult. Le putem imparti astfel in doua mari categorii, care la randul lor se impart in alte subcategorii, si anume biciclete de oras si de teren, sau mountain bike. Exista cateva diferente specifice intre ele, de la design si pana la greutate si tipul de cauciucuri utilizate pentru acestea. 

Indiferent de ce tip de bicicleta am vrea sa ne cumparam, in magazinul Click4Sport vom gasi cu siguranta ceea ce cautam, pentru ca aici avem la dispozitie una dintre cele mai mari varietati de biciclete dar totodata si de echipamente necesare pentru biciclisti si nu numai. Desigur ca acestea difera de la un model de bicicleta la altul dar cu ajutorul specialistilor de aici putem decoperi de ce avem nevoie in materie de echipament sportiv pentru bibiclisti. 

Unul dintre cele mai importante accesorii este fara indoiala casca. Aceasta poate fi purtata si de catre cei ce folosesc bicicleta in oras dar mai ales de catre cei care prefera trasee in aer liber in zone cu potential risc de accidente. Oricat de priceputi am fi, trebuie sa tinem minte ca mereu se poate intampla ceva neprevazut, pe oriunde am merge cu bicicleta iar loviturile la cap pot fi cele mai periculoase. De accea, purtarea unei casti de protectie este obligtorie. In ceea ce priveste preturile si tehnologiile utilizate pentru acestea, putem afla totul in magazinul Click4Sport. 

Foarte importante sunt si incaltarile utilizate atunci cand pedalam. Ca si in cazul unei masini unde nu putem conduce cu orice tip de incaltari, si atunci cand mergem pe bicicleta este nevoie de ceva adecvat. Probabil ca nu dam mare atentie anumitor detalii insa daca stam sa ne gandim mai bine, este adevarat. Purtarea unor incaltari adecvate pentru ciclism ne va face sa vedem diferenta inca din primele minute. Acestea sunt realizate astfel incat sa avem un contact mai bun intre talpa si pedala si sa ne ajute sa pedalam mai usor. Este adevarat ca toate bicicletele au acum diverse schimbatoare de viteza si sisteme insa asta nu este suficient uneori, mai ales pe teren accidentat unde oricat am incerca, este mai greu sa inaintam. Totodata, ne ajuta si in cazul manevrelor mai riscante sau la franare. Incaltarile cu talpa plata pot face piciorul sa alunele de pe pedale si astfel sa pierdem foarte usor controlul. 

Si pentru ca tot suntem la capitolul manevrabilitate, la fel de utile sunt si manusile speciale pentru aceasta activitate, care ne ofera o buna prindere a coarnelor si acces usor la frane sau schimbatoare. Mai mult de atat, ne ajuta sa ne mentinem si mainile calde. Despre acestea si orice alt tip de echipament puteti afla mai multe pe site-ul magazinului. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *