download (4)

Saptamana trecuta m-am intalnit cu un prieten cu care nu mai am vorbit de multa vreme. Am stat la povesti multe ore, mi-a spus ca e pe care sa-si deschida un supermarket si se interesa de cititori de coduri de bare si a gasit pe idmag.ro/172-Cititoare-Coduri-de-Bare o oferta foarte buna. Eu habar nu aveam despre ce e e vorba,. Prietenul meu mi-a explicat ca aceste coduri de bare sunt acele liniute cu spatii intre ele care le gasim pe fiecare cumparat indiferent de unde le luam. Si cititoarele de coduri de bare decifreaza tocmai aceste coduri, Aceste cititoare folosesc un  un fascicul laser deoarece e sensibil la reflectiile de la grosimea spatiului de linie, dar si la variatia.
Cititorii poata sa decifreze lumina reflectata in date digitale si transferul de la un computer pentru o actiune imediata sau de depozitare. Mai poate fi utilizata pentru a lua inventar in magazine cu amanuntul, pentru a vedea cartile dintr-o biblioteca, pentru a urmari de productie si de transport maritim circulatie.
Prietenul mi-a spus ca aceste cititoare de coduri de bare de la IDmag i-au placut cel mai mult, mi-a dat si linkul idmag.ro/172-Cititoare-Coduri-de-Bare sa ma uit si eu acasa cand intru pe internet. Acaca cand am intrat pe site, am vazut ca sunt mai multe tipuri de citoare cum ar fi, cititoare coduri de bare 2D care poate prelua si verifica toate datele care sunt pe reteaua electronica. Mai sunt si cititoare coduri de bare fixe, cititoare coduri de bare mobile sau cititoare coduri de de bare industriale.
Poate aceste informatii aflate datorita prietenului meu imi va folosi la ceva in viitor, am bagat site-ul la favorite sa am la indemna daca eu sau altcineva voi avea nevoie de aceste produse.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *