Traim in epoca formularelor. In rubrici speciale trecem datele personale atent, sa nu depasim casutele respectiv, altfel formularul trebuie rescris si rosesti ca nu l-ai completat corect de prima data.

De multe ori am fost la posta si am vazut batrane carora le tremurau mainile de emotie ca nu stiu sa completeze mandatul prin care sa le trimita bani copiilor sau nepotilor. In afara greselilor de scriere, ochii ii tradeaza pe oamenii in varsta, care nici nu mai vad sa citeasca rubricile, nici sa completeze exact unde trebuie campurile respective.

Multe bunicute m-au rugat cu lacrimi in ochi sa le completez eu mandatul, fiindca altfel nu pot trimite banii.

Omul obisnuit are fobie de formulare, mai ales ca functionarul plictisit de munca sa il cearta de cate ori greseste si mai cere unul.
Completare formular CEDO nu este usoara si de ea depinde admiterea cererii sau respingerea acesteia.
Sotii Grigoriu au experienta completarii impecabile a formularului. S-au facut cercetari si peste 2000 de cereri ce sunt trimise de cetatenii romani la CEDO sunt respinse, fiindca nu respecta cerintele prevazute de articolul 47 care se refera la indeplinirea formalitatilor.

De unde sa stie un om obisnuit, cum sa completeze formularul destul de complicat? Sa zicem ca datele personale sunt usor de notat, dar sa faci rezumatul cazului in trei pagini si sa invoci articolele din Conventie care au fost incalcate si felul in care nu au fost respectate in alte doua pagini se poate face perfect numai de specialistii cu experienta.

Orice abatere de la prevederile articolul 47 atrage dupa sine respingerea cererii.

Un avocat va sti sa te ajute sa completezi toate rubricile, plus ca va face un rezumat favorabil cazului tau . Tu esti tentat sa relatezi cu lux de amanunte, kilometric cazul tau, fiindca ai impresia ca numai asa castigi.

Adevarul se afla la poli antonimice, fiindca o greseala in completarea formularului inseamna respingerea cererii.

Sotii Grigoriu iti vor arata cum sa completezi si rubrica procura pentru reprezentare, dupa ce ii vei angaja sa te reprezinte.

Trebuie sa mai stii urmatoarele aspecte:
-admiterea cererii inseamna sanse de a castiga, dar nu certitudinea victoriei
-la CEDO si pentru completarea corecta a formularului este nevoie de suportul unui avocat. Un om simplu nu se poate apara singur in fata completului ales, format din judecatori din toate statele europene.
-procesul dureaza si cel care este hotarat sa mearga pana la capat trebuie sa isi educe rabdarea.

Formularul care da batai de cap celor 2000 de romani ale caror dosare sunt respinse de CEDO se gasesc pe site-ul institutiei europene, dar completarea lui este dificila. In afara de atentie, se impune cunoasterea legislatiei europene, fiindca trebuie completat cu numarul articolului din conventie care a fost incalcat.
Formularul le cere solicitantilor sa faca apel la articolele de lege, sa rezume dosarul lor, accentuand aspectele importante. Evident ca persoana care nu cunoaste legislatia interna si internationala va proceda contrat asteptarilor CEDO.

Sigur ca exista tutoriale care le arata romanilor cum sa completeze formularul si subliniaza importanta completarii impecabile a acestuia, dar lipsesc sfaturi referitoare la scrierea rezumatelor.

Instanta superioara nu are timp sa citeasca balastul din informatiile pe care le-ar oferi persoana care isi cauta dreptatea, de aceea se impune comprimarea acestora.
Sotii Grigoriu au oferit suport multor romani la CEDO si pe site-ul oficial al firmei infiintate de ei exista portofoliul complet al rezultatelor demersurilor lor judiciare de la CEDO in numele celor pe care i-au reprezentat.
Multi dintre clientii lor se aflau in inchisoare, cand formularul a fost trimis ca dosarul sa se rejudece.
Astazi sunt oameni liberi, realizati, fiindca au primit si daune morale pentru chinul nedrept pe care l-au indurat acolo.

Cei care si-au recastigat libertatea datorita lor nu pot uita acest bine facut si le sunt recunoscatori.
Aparatori ai drepturilor omului, avocatii prezentati mai sus au tarife accesibile ca sa apere pe oricine nu poate sta fara dreptatea ce i se cuvine.

Nu va temeti de un formular, cand aveti de castigat un proces, ca sa va linistiti sufleteste! Nu stii ca exista specialisti care iti vor dicta ce si cum sa scrii, sa ai sanse sigure de castig?

Ai curaj si suna-i pentru consiliere si nu vei regreta! Ei stau mereu la dispozitia clientilor, fiind pregatiti sa ii ajute si sa ii sustina moral.
CEDO este ultima sansa de castigare a dreptatii pe care nu trebuie sa o irosim, completand incorect formularul sau incapatanandu-ne sa ne aparam singuri. Fara avocat nu ni se da nici dreptul la cuvant, cand dorim si cand avem nevoie sa spunem ceva, nici importanta pe care o dorim.

Stiu foarte bine, cum oamenii fara avocati stateau pana se judecau toate procesele cu aparatori si numai dupa aceea le venea randul, la instantele din tara.

Celui fara avocat ii vine randul la sfarsit si nici nu are certitudinea ca va castiga.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *