Ce repede trece timpul. Parca acum a fost Craciunul. Nu-mi vine sa cred ca peste cateva zile sarbatorim Invierea Domnului. Imediat vine si vara. Tatal meu e un pescar infocat. De cand se incepe sezonul la pescuit isi petrece zile intregi pe malul lacurilor. in fiecare vara este plecat de acasa o luna. Deja ma bate la cap sa-i caut prostovol de calitate pentru avea spor la pescuit.

_DSC0069
Pentru cine nu stie ce e ala un prostovol, o sa explic ca este vorba despre o unealta manuala de pescuit formata dintr-o plasa de forma rotunda, cu latura ochiului de la 20 la 40 mm si cu bile de plumb pe margine, folosita adesea si pentru controlul cantitatii de peste din balta, lac etc.

_DSC0082 (640x424)

Are o forma conica, arata ca o parasuta. La aruncare se desface la un diametru de aproximativ 3-4 m. Bilele montate la extremitati strang plasa impreuna cu pestele. Plasa este trasa din apa cu ajutorul unei sfori care strange prostovolul ca pe un sac.

_DSC0072
Acum cateva zile a fost ziua lui tata. M-am gandit ca cel mai mult l-ar bucura sa-i iau cadou un prostovol de calitate. A m un amic pasionat si el de pescuit, isi petrece mult timp in delta. El m-a sfatuit sa vizitez site-ul Romnets.ro. De pe acest site el si-a luat prostovol de calitate la preturi avantajoase.
Am gasit prostovol din plasa de poliamida (nailon), prelucrat 100% manual. Plasa de prostovol este tratata cu o substanta speciala pe baza de petrol, care se fixeaza in fibra firului de poliamida si impiedica infiltrarea apei, imbunatateste rezistenta si mareste durabilitatea plasei.
Cei de pe site-ul Romnets.ro ofera la comanda reglarea, atat inaltimea cat si greutatea, dupa dorinta clientului. In asa fel persoanele pasionate de pescuit pot cumpara modelul de care are nevoie. Inaltimea prostovolului poate varia intre 1,80 m si 2 m, in functie de inaltimea pescarului.
Nu am mai cumparat niciodata prostovol. Mi-a fost frica ca nu iau ce-i trebuie lui tata. Am fost norocoasa cu cei de la Romnets care mi-au dat sfaturile cele potrivite pentru a lua ce trebuia.
Tata a fost tare incantat cand a primit cadoul de mine. A cunoscut imediat ca e un prostovol de calitate. Si eu am bucuroasa ca am avut posibilitatea sa-i iau ceva ce-l face fericit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *