Anul trecut, intr-o zi de toamna, am dat peste un articol pe internet despre un baiat care nu are o viata prea usoara. Am luat legatura cu el avand intentia sa-l ajut cu ce pot. Conditiile in care traia erau inumane. Apartamentul unde locuia era un dezastru.

Am facut tot ce am putut ca locuinta sa aiba o stare mai buna. I-am promis baiatul pana la primavara voi avea grija sa se stranga pentru el suma de bani necesara pentru a cumpara o centrala termica.

Peste cateva e primavara si vreau sa-mi tin de promisiune fata de baiat. Am un prieten bun care ma va ajuta in acest sens. El monteaza centrale de apartament. M-a sfatuit sa intru pe site-ul Berluni.ro, sa studiez ofertele cu centrale termice ferroli pentru ca sunt de calitate si au preturi foarte bune. Amicul meu mi-a zis ca el ar cumpara modelul ferroli 24kw diavondens.

Am studiat ofertele de centrale ferroli pe Berluni.ro. Acest site ofera clientilor servicii complete, adica clientul achizitioneaza un serviciu complet de livrare, montaj, service si garantie. Clientii beneficiaza de consultanta de la specialist in domeniu, iar toate produsele comercializate pot fi oricand comandate impreuna cu montaj sau autorizatie tehnica de functionare.

Site-ul vinde centrale termice ferroli oferind clientilor gratuit serviciul de punere in functiune a centralelor termice achitizitionate. Mai asigura montaj si transport.Asta e ceea ce imi trebuie pentru baiat, nu mai trebuie sa caut instalatori sau altceva.

In cateva zile voi cumpara o centrala ferroli la un pret bun de pe Berluni.ro. Alte site-uri vinde centrale de apartamente la preturi mult mai mari.

Am incredere in prietenul meu care m-a asigurat ca aceste centrale termice ferroli sunt de calitate. Am hotarat sa iau modelul de centrala ferroli f24. Sper ca e buna alegerea facuta.

Imi doresc tare mult ca baiatul sa duca o viata mai buna. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa strang banii necesari pentru centrala ferroli si pentru alte lucruri folositoare pentru baiat pe care le-am luat sau le voi cumpara in viitorul apropiat.

Ma simt fericita atunci cand reusesc sa ajut persoane care merita sa aiba o viata mai buna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *