Nasa mea a venit la mine in vizita acum cateva zile, era foarte suparata pentru ca nu avea caldura prea multa in apartament si plateste o multime de bani la tinere iarna pentru a trai confortabil. Nasa isi doresc neaparat sa-si monteze o centrala termica electrica sa aiba caldura cat vrea, oricand doreste.

Eu am un prieten foarte bun care instaleaza centrale termice si cunoaste bine ce centrale sunt bune si care nu. I-am zis nasei despre el. Ea m-a rugat sa iau legatura cu el, sa-mi spuna ce centrala o sfatuieste sa ia, sa fie de calitate la un pret bun.

L-am sunat pe amicul meu chiar de fata cu nasa. Mi-a sugerat sa intru pe site-ul Roinstalatii.ro sa vad ofertele. El mi-a recomandat sa ma uit la centrale termice cu condensare. Am urmat sfatul prietenului. Impreuna cu nasa am intrat pe site. Primul lucru pe care l-am observat a fost ca exista o multime de oferte, a fost greu sa ne decidem ce centrala sa alegem.

Cei de la Roinstalatii sunt specializati in vanzarea unei largi game de instalatii termice si sanitare. A mai observat ca ofera clientilor produse de calitate la preturi corecte. Compania colaboreaza cu marci de renume din domeniul instalatiilor, asta dovedeste calitatea produselor existente pe site.

Dupa ce ne-am decis ce centrala termica electrica va cumpara nasa, am inceput sa cautam pe internet mai multe informatii despre cum sa te debransezi de la RADET. Am aflat lucruri interesante de care nasa mea v-a trebui sa tina cont cand va incepe sa-si monteze centrala si ii va da drumul sa functioneze.

Normal ca prietenul meu ii va instala centrala, se pricepe cel mai bine la asa ceva. Toti prietenii si cunostintele mele la el a apelat atunci cand si-au montat centrala.

Nasa are destula incredere in mine sa-mi urmeze sfatul in legatura cu amicul meu. Nu si-a pus pana acum centrala pentru ca a fost plecata mai tot timpul in strainatate, ba cu serviciu, ba in vizita la copii. De cand a iesit la pensia a stat mai mult pe acasa si a vazut cum e sa stai iarna in Romania intr-o locuinta fara centrala termica.

Vizita a fost foarte placuta, am povestit foarte multe. Ea mi-a dezvaluit multe lucruri pe care nu le stiam despre persoana ei. Chiar aveam nevoie de aceste momente de relaxare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *