Nu-mi vine sa cred ca vine iarna. Ma bucur ca parintii mei stau linistiti la noua lor casa. Asta a fost visul lor de foarte mult timp. Nu au dorit sa faca acest pas pana sa iasa la pensie deoarece au zis ca e greu cu serviciul sa ai grija de o casa. Daca mai ai si o gradina de care sa ai grija, este mult de munca. Cum ambii parinti ai mei au crescut la tara, stiu cum e sa locuiesti la casa si nu au vrut sa-si complice viata mai mult.

Anul trecut a iesit si tata la pensie, mama era deja. Si de atunci tata mi-a zis ca daca va gasi o casa frumoasa langa Brasov, vinde apartamentul imediat si se muta la casa. Ocazia s-a ivit in primavara cand fratele meu a gasit un anunt cu o casa frumoasa pe internet. Totul a mers perfect cu vanzarea apartamentului, casa ne placea la toti. Intr-o luna ne-am mutat la noua noastra locuinta. Totul e minunat, ne place mult, dar o casa e mult mai racoroasa decat un aoartament la bloc. Si cum noi eram obisnuiti sa traim in caldura, nu prea ne-am simtit prea confortabil cand a venit frigul afara.

De curand a fost ziua lui tata, eu si fratele ne-am gandit sa-i facem o surpriza, sa cumparam la casa o centrala termica sa nu-il mai auzim ca se vaita de frig. Doream sa luam ceva de calitate, dar nuu prea stiam de unde sa cumparame. Norocul nostru a fost ca eu am am un amic care se pricepe, el mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu. El ne-a sugerat sa intram pe site-ul Caldura vie.ro  si sa cerem consultanta gratuita, deoarece acest site ofera asa ceva.  Asa am si facut, cei de la Caldura vie ne-a sfatuit sa luam una dintre cele doua centrale termice din pozele de mai jos.

64

 

jTdvroJsE81ILmer

Acum o saptamana am terminat instalarea centralei termice de la Calduravie.ro dn prima poza. Rwcomand tuturor aceasta firma, are un conceptare ca scop revitalizarea domeniului energiei regenerabile si al solutiilor alternative de incalzire.

Acest concept are solutii eficiente de energie regenerabila prin folosirea panourilor solarece  ce foloseste atat energia solara (panouri solare termice si termodinamice, pompe de caldura) cat sicea ambientala (panouri solare fotovoltaice) pentru a o transforma in energie electrica.

Pentru incalzirea locuinte exista numeroase variante conventionale, panouri radiante , sisteme de incalzire prin pardoseala, termica si electrica, incalzire prin rae, convectoare de pardoseala siincalzire prin plinta.

Odata cu montarea centralei termice nimic n-o sa-i mai impiedice sa se simta bine in noua lor locuinta. Sunt foarte fericita pentru mama si tata, imi doresc tot ce e bun pentru ei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *