De curand o verisoara care a lucrat in strainatate multi ani, a revenit in tara. Acum cateva zile si-a luat o casa pe care vrea s-o renoveze asa cum a visat sa fie locuinta ei. Ieri mi-a povestit ca a vazut centrale electrice de la Berluni si doreste sa-si instaleze una de acest tip.

Eu habar nu aveam ce sunt peletii si de ce vrea asa ceva. Aseara am citit mai multe despre peleti si am aflat ca peletii este un nou combustibil, care raspunde actualelor cerinte de utilizare a energiei regenerative. Ea reprezinta alternativa de incalzire domestica si industriala cea mai curata. Cum Romania a aliniat preturile combustibililor clasici la preturile europene, in curind peletii vor deveni alternativa cea mai economica si in acelasi timp confortabila pentru incalzire.

Peletul este obtinut prin presarea rumegusului rezultat din tehnologiile de debitare a curtenilor, prelucrarea primara si secundara a lemnului si din tocatura de lemn provenita din deseurile lemnoase sau din doboraturile copacilor. Se poate obtine si din alte materiale vegetale.

Dupa ce am aflat toate astea, am inteles de ce verisoara mea vrea o centrala cu peleti. Mai eram curioasa sa stiu de ce vrea centrala peleti de la firma Berluni.

Am intrat pe site-ul lor, www.berluni.ro si am vazut ca au oferte de centrale termice cu peleti la un pret foarte bun.

Cei de la Berluni ofera clientilor servicii complete, adica asigura livrarea, montajul, service si garantia centralei cu peleti. Clientii mai beneficiase de consultanta de la specialist in domeniu. Centrala poate fi comandata impreuna cu autorizatia tehnica de functionare.

Azi am vorbit cu verisoara mea, i-am zis ca m-am documentat pe internet despre peleti. Am felicitat-o pentru ideea de as cumpara o centrala termica cu peleti. Am intrebat-o daca e sigura ca isi ia centrala de la firma Berluni la cel mai bun pret. Mi-a raspuns razand ca inainte de a lua hotararea a studiat toate ofertele cu centrale cu peleti de pe piata si n-a gasit un pret mai bun nicaieri.

O cred pe cuvant pentru ca e o persoana care calculeaza fiecare pas pe care il face in viata. Niciodata nu a cheltuit un ban la voia intamplarii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *