Fabrica de Firme este solutia pentru cei care doresc sa isi infiinteze propria firma rapid si simplu si cu cele mai mici costuri. 

In cazul in care sunteti la inceput de drum si sunteti in cautarea celor mai bune servicii pentru infiintare SRL-D de exemplu, atunci Fabrica de Firme va poate rezolva toate problemele. 

Acest tip de firma este tot o societate comerciala cu raspundere limitata precum SRL-ul, insa este menit sa stimuleze spiritul antreprenorial al tinerilor prin acordarea unor scutiri de plata in ceea ce priveste anumite taxe. De asemenea, fata de un SRL normal, un SRL-D se poate acorda pe termen de 3 ani.

In ceea ce priveste actele necesare pentru un SRL-D, sunt necesare: cartea de identitate pentru asociat/asociati/administrator, copie de pe dovada de proprietate a sediului si cartea de identitate a proprietarului sediului social. 

Acestea sunt singurele lucruri pentru care trebuie sa va faceti griji, pe langa ceea ce presupune detinerea unei astfel de firme, atat cu avantaje cat si cu dezavantaje. 

Toate detaliile despre un SRL-D va sunt puse la dispozitie pe site-ul celor de la Fabrica de Firme, unde va este aratat tot ceea ce aveti nevoie. 

Pe langa SRL-D, Fabrica de Firme se ocupa cu infiintarea pentru dumneavoastra, a oricarui tip de firma, fie ca este vorba de SRL, PFA, SA, ONG si asa mai departe. 

In plus, pe parcursul activitatii, va fi inevitaliba aparitia diverselor modificari. Pentru aceste lucruri puteti apela tot la acestia fie ca este vorba despre gazduire sediu social, deschidere sau inchidere punct de lucru, extindere obiect secundar de activitate, autorizarea activitati, cesiune parti sociale, majorare capital social si lista poate continua doarece exista foarte multe lucruri care se pot realiza sau interveni pe parcurs. 

Preturile variaza in functie de serviciile dorite, pornind de la cateva sute de lei si pana la cel mult 2000 de lei. Pentru preturi, astfel incat sa va puteti face o socoteala, exista pe site o sectiune speciala unde va sunt afisate pe categorii de servicii.  

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *