Saptamana trecuta am avut parte de o surpriza placuta. A venit la mine in vizita un var cu care ma intelegeam foarte bine in copilarie. De cand am devenit adulti am luat-o pe drumuri diferite in viata. El a fost de mic pasionat de motorsport, visa ca intr-o buna zi va participa la curse de motorsport cu propria sa motocicleta. De multi ani nu mai stiam nimic de el, aveam informatii ca locuieste undeva in strainatate, in Europa.

Cand l-am vazut la usa mea, am ramas blocata, nu am mai putut sa spun nimic, doar ne-am imbratisat. Dupa cateva minute mi-am revenit si am inceput sa vorbim. Am spus fiecare ce mai facem, ce se intampla in vietile noastre.

Varul meu e neschimbat si acum, e la fel de pasionat de motorsport, acum are propria motocicleta. I s-a indeplini si visul de a participa la curse. M-am bucurat atat de mult pentru el, chiar i-am dus dorul de a lungul anilor. Mi-a fost teama ca a patit ceva, nici rudele nu mai stiau nimic de el.

Din vorba in vorba mi-a zis ca trebuie sa-si cumpere un sistem stocare energie de calitate, are nevoie de el pentru cursele sale de motorsport. A picat la fix vizita la mine pentru ca am un amic care lucreaza in domeniu si eram sigura ca e informat cu cea ce ii trebuie varului meu. L-am sunat imediat sa-l intreb despre aceste sisteme stocare energie. Amicul m-a sfatuit sa intru pe un site si sa iau de acolo, sa am incredere in el ca pe acest site sunt cele mai bune oferte de sisteme stocare energie la o calitate superioara.

L-am asigurat pe varul meu ca ceea ce a spus amicul este adevarat, nu m-ar minti niciodata. In plus lucreaza in domeniu si stie despre ce vorbeste.

Varul meu m-a ascultat si a comandat de pe acest site cea ce ii trebuia. Chiar azi m-a sunat sa-mi zica ca a primit coletul si a pus in functiune sistemul. Era foarte multumit de calitatea lui. Mi-a promis ca mai trece pe la mine pana pleaca din tara.

Sunt fericita pentru el ca a reusit sa-si indeplineasca visul. In copilarie toti radeau de aceasta dorinta a lui de a participa la curse de motorsport. Era un baiat timid care nu iesea cu nimic in evidenta, nici prieteni nu prea avea. Eu eram prietena lui cea mai buna, cu mine vorbea despre orice. Nu ne-am certat niciodata.

Nu credeam ca va reusi pentru ca nu vedeam nicio ambitie la el sa faca ceva in acest sens. A plecat din tara cu scopul de a strange bani sa-si cumpere o motocicleta. Nici acum nu stiu de ce a intrerupt orice legatura cu mine. Nu mi-a raspuns la aceasta intrebare, mi-a zis doar ca a trecut prin momente grele. E fericit ca acum e bine si ca face ceea ce ii place.

Varul meu e o lectie de viata pentru cei care nu lupta pentru visele lor si astepta sa le vine totul din Cer.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *