Azi sunt fericita, motivul este unul sentimental. Prietena mea cea mai buna a reusit sa-si indeplineasca visul din copilarie. Astazi si-a deschis propriu sau cabinet de consiliere pentru familie si consiliere pentru persoane cu dizabilitati.

Anul trecut si-a obtinut licenta de psiholog. De atunci a lucrat doua zile pe saptamana la o asociatie care ajuta persoane adulte cu probleme fizice. E o mare bucurie pentru ea sa aiba posibilitatea sa ajute pe oameni sa fie mai impacati cu viata lor.
Aceasta dorinta a ei de a deveni psiholog, a venit de la o problema avuta in familia sa. Sora ei mai mica are o probleme de sanatate inca din copilarie si din aceasta cauza toti din jur au avut de suferit. Spun asta pentru ca la noi in tara mentalitatea oamenilor fata de persoanelor cu dizabilitati e una deficitara. Persoana cu probleme si familia ei trebuie sa fie foarte puternici pentru a trece peste toate obstacolele intampinate in viata.

Imi cunosc prietena inca din copilarie, mi-a fost colega de banca opt ani la scoala, la liceu ne-am despartit pentru prima oara. Prietenia noastra a ramas la fel de puternica, asa cum e si in prezent. Intre noi nu sunt secrete. Stiu cat a suferit ea, sora ei si parintii din cauza anumitor lucruri pe care nu trebuiau sa se intample in mod normal.

Din acest motiv am inteles-o perfect de ce vrea sa devina psiholog. Am sustinut-o din toata inima sa-si indeplineasca acest vis. Cand mi-a dat vestea ca isi deschide propriu cabinet m-am bucurat foarte mult. Am inceput sa caut pe internet oferte cu tot ceea ce ii trebuie pentru cabinet. Incet incet si-a cumparat totul, un lucru nu luase pana saptamana trecuta. Produsele papetarie ii mai lipseau, aceste produse sunt importante intr-un cabinet psihologic, ele sunt unelte de lucru pe care le foloseste psihologul in terapia cu pacientul.

Eu uitasem ca ii trebuie si aceste produse de papetarie, de aceea nu au fost cumparate. Cand prietena mi-a spus ca ii trebuie asa ceva, m-am pus pe treaba, am cautat pe internet oferte, am vizitat numeroase site-uri. Un amic mi-a zis care e cel mai bun distribuitor papetarie din Romania. Cum am incredere totala in el, am incetat cautarile si i-am dat comanda prieteniei de produse de papetarie pentru cabinet.

Nu am avut nicio ezitare sa cumpar de pe acest site pentru ca amicul meu lucreaza in acest domeniu si stie foarte bine despre ce vorbeste.

Azi-dimineata m-am trezit devreme si am sunat-o pe prietena mea, stiam ca nu doarme, ca emotiile nu au lasat-o sa doarme toata noaptea. Era ceva normal, visul ei de o viata se indeplinea in sfarsit. Am vorbit cu ea la telefon o ora. Am stabilit ca diseara ne vom vedea sa sarbatorim. I-am urat succes in prima zi de lucru ca psiholog in propriu sau cabinet.

Si eu sunt emotionata pentru ea, toata ziua am fost, am vrut s-o sun de cateva ori, nu am facut-o de frica ca o deranjez. Abia astept sa ne vedem sa-mi spuna cum a fost, cum s-a simtit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *